Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bürokratik vesayete izin vermeyiz

AK Parti grup toplantısında gündeme ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Çetin mücadeleler sonucu gerilettiğimiz bürokratik vesayetin tekrar nüksetmesine fırsat vermeyiz.” dedi. Son dönemde gündeme gelen her olayı dikkatle takip ettiklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kanunun dışına çıkan, hatası olan kim varsa hukuk zemininde hesabını mutlaka soruyoruz.” şeklinde konuştu. ''FETÖ’ye diyet borcunu ödemek için Yenikapı ruhunu baltalayanlar görüyoruz ki asla boş durmuyor.'' diyen Erdoğan, ''Siyasetteki tüm sermayesi insanları ayırmak olanların nereye varmaya çalıştığının idrakindeyiz. Kuklayı da kuklacıyı da çok iyi biliyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Gündem

16.05.2024, 05:37

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında gündemin öne çıkan başlıklarını değerlendirdi.

Erdoğan, “Çetin mücadeleler sonucu gerilettiğimiz bürokratik vesayetin tekrar nüksetmesine fırsat vermeyiz.” dedi.

Son dönemde gündeme gelen her olayı dikkatle takip ettiklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kanunun dışına çıkan, hatası olan kim varsa hukuk zemininde hesabını mutlaka soruyoruz.” şeklinde konuştu.

''FETÖ’ye diyet borcunu ödemek için Yenikapı ruhunu baltalayanlar görüyoruz ki asla boş durmuyor.'' diyen Erdoğan, ''Siyasetteki tüm sermayesi insanları ayırmak olanların nereye varmaya çalıştığının idrakindeyiz. Kuklayı da kuklacıyı da çok iyi biliyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde;

Dün genişletilmiş İl toplantımızı heyecan dolu bir atmosferde icra ettik. Bizi örselemeye çalışanlara inat üstad Necip Fazıl'ın ifadesiyle yolumuza pekleşe pekleşe devam ediyoruz. İl başkanları toplantımızda illerimizin röntgenini çektik. AK Parti'nin ayırıcı vasfı istişareye önem vermesi attığı her adımı istişare etmesi ile atmasıdır.

Son dakika... Resmi Gazete'de yayımlandı! Metin Kıratlı, AYM üyeliğine atandı Son dakika... Resmi Gazete'de yayımlandı! Metin Kıratlı, AYM üyeliğine atandı Haberi Görüntüle

''KONGRE TAKVİMİNİ YAKINDA İLAN EDECEĞİZ''

Partimizi kurduğumuzdan beri ortak akılla hareket ettik. Kongre takvimimizi yakında ilan edeceğiz. Yorulan, motivasyonunu yitiren arkadaşlarımızı kardeşlik hukukumuzu koruyarak dinlenmeye alacağız; yeni, heyecanlı arkadaşlarımızla kadromuzu güçlendireceğiz. Milletvekilleri ile 7-8 Haziran'da bir araya geleceğiz. Kongfre sonrası dinamik kadroyla yolumuza devam edeceğiz.

Filistinli sporculardan FIFA'ya İsrail çağrısı: Olimpiyatlardan men edilsin! Filistinli sporculardan FIFA'ya İsrail çağrısı: Olimpiyatlardan men edilsin! Haberi Görüntüle

TÜRKİYE YÜZYILI'NA YENİ ANAYASA

Hayat pahalılığı, fırsatçılık ve öğretmenlere yönelik şiddetle mücadelede yasal zeminin güçlendirilmesine ihtiyaç duyuyoruz. Meclis tatile girmeden yasal düzenlemeleri çıkarmamız gerekiyor. Adaletten ticarete pek çok teklif Meclis'in gündeminde. Yasal düzenleme çalılşmaları devam ediyor. Türkiye'nin sivil anayasa hasretini dindirmek lazım, günlük siyasete alet edilmemeli. Aceleye getirmeden ama çok da fazla uzatmadan istişari temasları bitirip somut adımlar atılmasında fayda görüyoruz. Sonuna kadar yapıcı tutum sergileyeceğiz.

Adnan Oktar'dan 'cinsel saldırı' iddiasına 'pes' dedirten yanıt: El konulan mal varlığı da dudak uçuklattı Adnan Oktar'dan 'cinsel saldırı' iddiasına 'pes' dedirten yanıt: El konulan... Haberi Görüntüle

''MESAJI ALMAYANLARLA YOLLARI AYIRIRIZ''

Önümüzde kesintisiz 4 yıl var. 4 yılın her gününü ilk günkü heyecanla dolu dolu geçireceğiz. Ülkemizi her alanda yeni rekorlarla buluşturacağız. 31 Mart yerel seçimlerini duymazdan gelecek değiliz. 31 Mart’ta milletin verdiği mesajı aldık. Gereğini yapmaya başladık. Ayrıca 31 Mart bir güven oylaması değildir. Yerel seçimleri yanlış okuyan, mesajı almayanlarla yolları ayırırız. 

Cumhurbaşkanımız milletin adamıdır! Doğan Aydal'ın 'Erdoğan' sözlerine peş peşe tepkiler: Hukuk dışı söylemler gerekli cevabı bulacaktır Cumhurbaşkanımız milletin adamıdır! Doğan Aydal'ın 'Erdoğan' sözlerine peş peşe tepkiler:... Haberi Görüntüle

"TEMENNİMİZ ODUR Kİ; ÖNÜMÜZDEKİ 4 YIL HOŞGÖRÜYLE GEÇSİN"

CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel’i kabul ettik. Kendisiyle verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Türkiye’de siyasetin bir yumuşamaya ihtiyacı var. Biz bu konuda her zaman olduğu gibi üzerimize düşeni yapıyoruz. Biz hiçbir zaman kutuplaşmanın, gerilimin tarafı olmadık. Türkiye’yi bir gördük, beraber gördük. Hiçbir ayrım yapmadan 85 milyonun tamamını kucakladık. Temennimiz odur ki; önümüzdeki 4 yıl gerilimle değil, karşılıklı hoşgörüyle geçsin. İstiyoruz ki muhalefet yapıcı olsun. Arzumuz odur ki; Türkiye’nin meseleleri siyasetin günlük polemiklerinin üzerinde ele alınsın.

Mersin'de halay çekerken PKK sloganları atmışlardı! Bakan Tunç duyurdu: 9 kişi gözaltında! Mersin'de halay çekerken PKK sloganları atmışlardı! Bakan Tunç duyurdu: 9... Haberi Görüntüle

''BÜROKRATİK VESAYETE İZİN VERMEYİZ''

Kendimizi seçim tarihleriyle kısıtlamadan çalışan kadrolarız. isteksizliğe gönülsüzlüğe asla tahammülümüz olmaz. Kanun dışına çıkanlara hukuk zemininde hesabını soruyoruz. Bürokratik vesayetin yeniden hortlamasına izin vermeyiz. AK Parti ile ilgili karamsar senaryolar yazanlar oldu. Bize süre biçenler oldu. Bize gazete manşetlerinden ömür biçenler oldu. Bu iş bitti deyip, yolunu değiştirenler, davaya ihanet edenler oldu.

Metin Kıratlı kimdir? Yeni AYM üyesi Metin Kıratlı nereli? Metin Kıratlı kimdir? Yeni AYM üyesi Metin Kıratlı nereli? Haberi Görüntüle

''BURADAYIZ SAPASAĞLAM AYAKTAYIZ''

Korkanlar, hırslarına yenilenler oldu. Onlar şimdi yoklar. Unutulup gittiler. Biz buradayız. Dimdik sapasağlam ayaktayız. Dava burada ve inşallah yarın da burada olacak. Son dönemde gündeme gelen her hadiseyi tüm boyutlarıyla en ince detayına kadar takip ediyoruz. Cumhur ittifakı surlarında gedik açmak isteyenlerin olduğunu biliyoruz ve görüyor daha önce de böyle teşebbüsler oldu. Hamdolsun hepsinden güçlenerek çıktık. İnşallah yine aynısı olacak. Fitne odaklarına kesinlikle göz açtırmayacağız. Cumhur İttifakı daha da güçlenerek yoluna devam edecek.

Tefecilere 4 ilde 'KUYU-11' darbesi: 61 şüpheli yakalandı Tefecilere 4 ilde 'KUYU-11' darbesi: 61 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

''KUKLAYI DA KUKLACIYI DA İYİ BİLİYORUZ''

Hepsinden güçlenerek çıktık. Fitne ve nifak odaklarına kesinlikle göz açtırmayacağız. İttifak dayanışmasını artırtarak yoluna devam edecek. FETÖ’ye diyet borcunu ödemek için Yenikapı ruhunu baltalayanlar görüyoruz ki asla boş durmuyor. Siyasetteki tüm sermayesi insanları ayırmak olanların nereye varmaya çalıştığının idrakindeyiz. Kuklayı da kuklacıyı da çok iyi biliyoruz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Lozan Barış Antlaşması mesajı: Milletimizin müstevlilere karşı elde ettiği zafer Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Lozan Barış Antlaşması mesajı: Milletimizin müstevlilere karşı elde... Haberi Görüntüle

CHP'YE ZİYARET AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısının ardından basın mensuplarının "CHP'yi ne zaman ziyaret edeceksiniz?" sorusuna "En yakın zamanda ziyaret edeceğiz" yanıtını verdi.

Habere Tepki Ver

4

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading