Yandex Metrica

Panathinaikos taraftarı isyanda: Fatih Terim'in ekibi 10 kişi kalan rakibini yenemedi

Panathinaikos taraftarı isyanda: Fatih Terim'in ekibi 10 kişi kalan rakibini yenemedi

Yunanistan Süper Ligi'nde Panathinaikos, sahasında 39. dakikada 10 kişi kalan Lamia ile 2-2 berabere kaldı.

Spor

25.02.2024, 22:57

Fatih Terim'in eknik direktörlüğünü yaptığı Panathinaikos, ligin orta sıra ekiplerinden Lamia'yı konuk etti. Apostolos Nikolaidis Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın 39. dakikasında konuk ekip Lamia, Ruben Martinez Granja'nın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. 10 kişi kalmasına rağmen iyi bir oyun ortaya koyan Lamia, 45+1. dakikada Carlitos'la öne geçti ve durumu 1-0 yaptı. Bu gole hemen cevap veren ev sahibi Panathinaikos, Bernard ile durumu eşitledi ve ilk yarı 1-1 tamamlandı.

Ünlü kahinin Galatasaray yorumu olay oldu! Şampiyonluk için resmen tarih verdi Ünlü kahinin Galatasaray yorumu olay oldu! Şampiyonluk için resmen tarih... Haberi Görüntüle

İKİNCİ YARIDA DA KARŞILIKLI GOLLER

İkinci yarıda ataklarını sıklaştıran Panathinaikos, 59. dakikada Alexander Jeremejeff ile öne geçmeyi başardı: 2-1. Konuk ekip 68. dakikada beraberliği yakaladı. Bu dakikada Yunan oyuncu Sotiris Tsilouis durumu 2-2'ye getiren golü kaydetti. Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca karşılaşma 2-2 berabere sonuçlandı. Maçın ardından Panathinaikos taraftarı birçok sosyal medya kullanıcısı 10 kişilik rakibi yenmeyi başaramayan takımlarını eleştiri bombardımanına tuttu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Loading