Yandex Metrica

Murat Kurum sabah namazını Eyüpsultan'da kıldı

Murat Kurum sabah namazını Eyüpsultan'da kıldı

Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, bu sabah Eyüpsultan Camii’nde sabah namazı kıldı.

Gündem

04.04.2024, 04:34

Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oy verme işlemi başladı. 34 siyasi partinin katıldığı seçimde, 61 milyon 441 bin 882 seçmen oy kullanacak. Doğu'daki 32 ilde oy kullanma işlemi saat 07.00'de başladı. Bu illerde yaşayan vatandaşlar saat 16'ya kadar oylarını kullanabilecek. Diğer illerde oy verme saatleri 08.00-17.00 arasında.

Seçim çalışmaları için aylardır sahada olan ve seçmenle buluşup vaatlerini tek tek sıralayan Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı (İBB) Murat Kurum, güne Eyüpsultan'da başladı.

Galatasaray Üniversitesi'nden ABD'deki öğrenci isyanına destek: Gazze'de vahşete sessiz kalınmamalı Galatasaray Üniversitesi'nden ABD'deki öğrenci isyanına destek: Gazze'de vahşete sessiz kalınmamalı Haberi Görüntüle

GÜNE DUAYLA BAŞLANGIÇ

Murat Kurum, seçim sabahı Eyüpsultan'da sabah namazını kıldı. Namazını kıldıktan sonra ellerini havaya kaldırıp dua eden Murat Kurum'u camide bulunan vatandaşlar fotoğrafını çekti.

İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri Fikri Doğan Hoca oldu İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri Fikri Doğan Hoca oldu Haberi Görüntüle

SEÇİM ÇALIŞMALARI EYÜPSULTAN'DA BAŞLAMIŞTI

Hatırlanacağı üzere Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, adaylığı açıklandıktan sonra sabah namazını Eyüpsultan'da kılarak çalışmalarına başlamıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading