Yandex Metrica

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın'dan hizmet sözü: 'Bütün sorunları tek tek çözeceğiz'

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın'dan hizmet sözü: 'Bütün sorunları tek tek çözeceğiz'

Cumhur İttifakı'nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, "10 yıldır koltukta oturanlar ne Muğla'ya ne Ortaca'ya bir alt yapı götürmediler. İmar planlarını çıkarmadılar. MUSKİ çalışmadı. Vatandaşlarımıza yüksek meblağlı fatura gönderip insanlarımıza acı çektirdiler. Görevini yapmayanlara 31 Mart'ta bay bay diyeceğiz." dedi.

Gündem

26.02.2024, 11:34

Seçim çalışmalarına yoğun bir biçimde devam eden Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, Ortaca ilçesinde Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışına katıldı. Burada bir konuşma yapan Ayaydın, mevcut büyükşehir belediye yönetimini eleştirerek seçildikleri takdirde Ortaca'ya da hizmet getireceklerini söyledi. Ayaydın,  "Ortaca'nın 10 yıldan beri hasret kaldığı hizmeti getirip bütün sorunları tek tek çözeceğiz. 10 yıldır koltukta oturanlar ne Muğla'ya ne Ortaca'ya bir alt yapı götürmediler. İmar planlarını çıkarmadılar. MUSKİ çalışmadı. Vatandaşlarımıza yüksek meblağlı fatura gönderip insanlarımıza acı çektirdiler. Görevini yapmayanlara 31 Mart'ta bay bay diyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Son dakika: İstanbul Beşiktaş'ta 5 katlı binada doğalgaz patlaması Son dakika: İstanbul Beşiktaş'ta 5 katlı binada doğalgaz patlaması Haberi Görüntüle

ORTACA AYNI ZAMANDA TARIM BÖLGESİ

Çok sayıda narenciye bahçesine sahip olan Ortaca'nın turizmin yanında aynı zamanda bir tarım bölgesi olduğunun altını çizen Ayaydın, narenciye üreticilerinin sorunlarını çok iyi bildiğini söyledi. Ortaca'nın modern standartlara sahip soğuk hava deposuna ihtitacı olduğunun altını çizen Ayaydın, seçilmesi halinde Ortaca'ya bu hizmeti getireceğini bildirdi. Ayaydın şöyle devamö etti: "Büyükşehir Belediyesi olarak üretici birlikleri ile ortak pazarlama şirketi kuracağız. Bu şirket üreticilerin elindeki meyve ve sebzeleri satın alacak. Üreticilerin hiç bir endişesi olmayacak. Bu şirket ürünlerin hem yurt içi hem yurt dışında satışını yapacak. Buranın insanlarının emek verdiği o ürünleri markalaştırmak istiyorum. Ben buranın tüm ürünlerini dünyada aranan bir ürün haline getirip onların pazarlamacısı olacağım."

Demir-Çelik sektöründe 2 firmaya 7 milyar TL ceza! 7 milyar liralık ceza hangi şirketlere-firmalara kesildi? Demir-Çelik sektöründe 2 firmaya 7 milyar TL ceza! 7 milyar... Haberi Görüntüle

"1,5 MİLYON ARI KOVANINA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR"

Arıcılıkla geçinen çok sayıda aile olduğunu söyleyen aydın Ayaydın, Muğla'nın 1,5 milyon arı kovanına ev sahipliği yaptığını, bölgede elde edilen balın ise dünyanın hiç bir yerinde bulunmadığını aktardı ve bölgede paketleme ve işleme tesisleri kuracaklarını belirterek ürünlerin katma değerini yaratacaklarını dile getirdi. Ayaydın ve beraberindekiler daha sonra alanda bulunan bedensel engelli Ergan Gün ve Murat Erdoğan ile fotoğraf çektirip sohbet etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Loading