Yandex Metrica

Tarifeli sefer mi yoksa kiralandı mı? THY, Ekrem İmamoğlu'nun Roma çıkarmasına son noktayı koydu!

Tarifeli sefer mi yoksa kiralandı mı? THY, Ekrem İmamoğlu'nun Roma çıkarmasına son noktayı koydu!

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 45 basın mensubunu alarak İtalya'nın Roma şehrine gidip 2027 Avrupa Olimpiyat Oyunları'nın imza törenine katıldı. Ancak imza töreninden çok Programa CHP'ye yakın gazeteciler katılırken, konaklanan otellerin lüks yapısı gecelik 45 bin TL ile 98 bin TL arasında olması.  

Gündem

22.05.2024, 17:42

İBB Başkanı İmamoğlu'nun Roma gezisi gündem olmuştu. İmamoğlu, 20247 Avrupa Oyunları imza töreni için bu kente 73 kişilik kafile ile gitmiş, imzadan çok yapılan israf konuşulmuştu. İtalya gezisi için THY tarafından bir uçağın tahsis edildiği yönündeki iddialara açıklık getirildi. Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, seyahetin 'uçak kiralama' yöntemiyle yapıldığını soayla medya adresinden paylaştı.

Bakan Uraloğlu duyurdu: YÖK ve BTK Akademi iş birliğiyle yapay zeka artık ders oluyor! Bakan Uraloğlu duyurdu: YÖK ve BTK Akademi iş birliğiyle yapay... Haberi Görüntüle

"İTALYA GEZİSİ UÇAK KİRALAMA YÖNTEMİYLE YAPILDI

İstanbul'da düzenlenecek olan 2027 Avrupa Olimpiyat Oyunları'nın imza törenini gerçekleştiren İmamoğlu'na; aralarında Nevşin Mengü, İsmail Saymaz, Ruşen Çakır, Barış Pehlivan ve Ertuğrul Özkök gibi gazetecilerin de bulunduğu 45 basın mensubu ile birlikte toplam 73 kişilik bir kafile eşlik etti. İmamoğlu'nun Roma çıkarması gündemdeki yerini korurken gezi için kullanılan uçağın tarifeli sefer mi yoksa kiralandı mı? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin bir grup gazeteciyle düzenlediği İtalya gezisinin uçak kiralama yöntemiyle yapıldığını açıkladı.

 

5 Haziran Bursa Mert Demir konseri başlama saati | Mert Demir konseri ne zaman başlayacak, nerede? 5 Haziran Bursa Mert Demir konseri başlama saati | Mert... Haberi Görüntüle

"BOEİNG-737 UÇAĞIMIZ KİRALANDI"

Üstün, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İBB Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu ve heyetinin Roma uçuşları için tarifeli bir seferimizin tahsis edildiği yönündeki ifadelere açıklık kazandırmak isteriz. Sayın Başkan ve heyetinin Roma seyahati, tarifeli bir uçuşumuzla gerçekleşmemiş olup, Türk Hava Yollarına gelen talep üzerine Boeing-737 uçağımız kiralama yöntemiyle tahsis edilmiştir. Tarifeli bir uçuşumuzun özel bir heyete tahsis edilmesi gibi bir durum söz konusu değildir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verdi. 

Habere Tepki Ver

1

0

0

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading