Yandex Metrica

X, Türkiye'ye temsilci mi atadı, kimdir?

X, Türkiye'ye temsilci mi atadı, kimdir?

Tüm dünyada aktif olarak kullanılan ABD'li zengin iş insanı Elon Musk'ın sahibi olduğu sosyal medya platformu X'in Türkiye'ye temsilci atadığını Bakan Uraloğlu duyurdu. Temsilcinin kim olduğu ise merak konusu oldu. Ayrıca Uraloğlu, X'in temsilci atanmaması durumunda bant daraltma uygulanacağını söylemişti.      

Gündem

22.05.2024, 18:55

Uzun zamandır beklenilen gelişme sonunda geldi. En çok kullanılan  sosyal medya platformlarından birisi olan X (Twitter), Türkiye'ye temsilci atadığını açıkladı.

Sıralamayı görünce çok şaşıracaksınız! Türkiye'nin en beğenilen siyasetçisi belli oldu! Sıralamayı görünce çok şaşıracaksınız! Türkiye'nin en beğenilen siyasetçisi belli oldu! Haberi Görüntüle

BAKAN URALOĞLU DUYURDU

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, X sosyal medya platformunun Türkiye'de bir temsilcilik açtığını ve bir temsilci atadığını duyurdu.

İstanbul Kartal kurban satış ve kesim yerleri 2024! İstanbul Kartal kurban satış ve kesim yerleri 2024! Haberi Görüntüle

BANT DARALTMA NEDİR?

Bant daraltma, bir web sitesine erişimin hızının yavaşlatılması işlemidir. Kullanıcılar siteye erişebilir, ancak bu süreç oldukça zorlu ve yavaş gerçekleşir. Bu nedenle, bazen internet hızında herhangi bir sorun olmasa bile, belirli web sitelerine giriş yapmak zorlaşabilir.

Ekransız laptop tanıtıldı: İşte fiyatı ve özellikleri Ekransız laptop tanıtıldı: İşte fiyatı ve özellikleri Haberi Görüntüle

ÇAĞRIDA BULUNULMUŞTU

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Yayman, geçtiğimiz günlerde sosyal medya platformu X'e de hitaben şu ifadeleri kullandı:

"Bu konular çok tartışıldı. Özellikle kameraların önünde son kez söylüyorum, X'e bir kez daha çağrıda bulunuyoruz: Ya Türkiye'ye geleceksiniz ya da sonuçlarına katlanacaksınız. 'Temsilcilik açacağız' dediniz, bu sözde kaldı, açmadınız. Kanunun arkasından dolanmak istediniz. Sonra el değişti. Yeni bir oryantasyon süreci... Biz bunu da makul karşılıyoruz. Ama diğer tüm sosyal ağlar buraya gelip fikirlerini, Türkiye'ye dair düşüncelerini Türkiye'de yapmak istediklerini anlatırken X'in kendini böyle görmesini kabul etmiyoruz. Herkesi hukukun ve yasaların verdiği sorumluluk içerisinde hareket etmeye çağırıyorum. Yasaklamalara, sansüre karşıyız. Fikri, vicdanı, irfanı hür nesiller olmasını isteriz."

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading