Yandex Metrica

Son dakika... Kurye Ata Emre Akman'ın katil zanlısı hakkında istenen ceza belli oldu

Son dakika... Kurye Ata Emre Akman'ın katil zanlısı hakkında istenen ceza belli oldu

Balıkesir'de meydana gelen bir cinayet ülke gündemine oturdu. Moto kurye olarak çalışan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman pizza teslimi yaptığı bir apartmanın önünde vahşice katledildi. Eli bıçaklı katil zanlısı Ata Emre Akman'a motosiklete bineceği sırada bıçakla saldırdı. Çok sayıda bıçak darbesi olan Akman'ın hayatını kaybetti. Olayla ilgili yürütülen soruşturma çerçevesinde iddianame tamamlandı. Savcılığın katil zanlısı için istediği ceza belli oldu.

Gündem

23.05.2024, 09:06

Balıkesir'de kan donduran bir cinayet meydana geldi. Üniversite öğrencisi Ata Emre Akman Karesi ilçesi Karaoğlan Mahallesi Emir Sokağı'nda bir adrese pizza siparişi yapmak için yola çıktı. Genç kurye motosiklete bineceği sırada 17 yaşındaki E.Ö. tarafından vahşice bıçaklanarak öldürülmüştü. Türkiye'nin konuştuğu cinayette katil zanlısı için istenen ceza açıklandı.

Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya operasyon: Ergani eski Belediye Başkanı Ahmet Kaya tutuklandı Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya operasyon: Ergani eski Belediye Başkanı Ahmet... Haberi Görüntüle

CANAVARCA HİSLE ADAM ÖLDÜRMEK SUÇUNDAN YARGILANDI

Balıkesir’de öldürülen üniversite öğrencisi Ata Emre Akman cinayetine ilişkin soruşturmada iddianame tamamlandı. Savcılık, 18 yaşından küçük olan katil zanlısı E.Ö’nün, tasarlayarak ve canavarca hisle adam öldürmek suçundan 18 yıldan 24 yıla kadar hapsini istedi.

Hasan Can Kaya gözaltına mı alındı? Açıklama geldi... Hasan Can Kaya gözaltına mı alındı? Açıklama geldi... Haberi Görüntüle

ATA EMRE AKMAN NASIL ÖLDÜRÜLDÜ? 

Üniversiteli Ata Emre Akman, Balıkesir’de bir zincir restoranda çalışmaya başlamasının 5’inci gününde motosikletinin önünü kesen E.Ö’nün bıçaklı saldırısına uğramıştı. Genç Ata Emre, E.Ö’nün 25 bıçak darbesiyle yaşamını yitirmişti.

Kasten yaralama ve tehdit gibi ayrı ayrı altı suçtan kaydı bulunan E.Ö, gözaltına alınıp tutuklanmıştı.

"Hizmet Sınıfının Değiştirilmesi" maddesi nedir? Haberi Görüntüle

"BENİ TERSLEYİNCE BIÇAKLADIM"

Katil zanlısı E.Ö, emniyette verdiği ifadesinde, “Babamın imam nikahlı eşi Sultan Durmaz'ı nereden tanıdığını sordum. Beni tersledi. Bunun üzerine bıçakladım.” dedi.

Arafat'ta Vakfe Duası! Milyonlarca Müslüman hacı oldu Arafat'ta Vakfe Duası! Milyonlarca Müslüman hacı oldu Haberi Görüntüle

OLAYDA ADI GEÇEN KADIN: YAŞANANLARDA SUÇUM YOK 

Cinayette adı geçen Sultan Durmaz ise Ata Emre’nin üst kattaki komşusuna pizza getirdiğini söyledi. Bir anne olarak çok üzüldüğünü belirten Durmaz, “Yaşananlarda suçum, günahım yok ama özür dilemem gerekiyorsa özür de dilerim.” dedi.

Aman sıcaktan bayılmayın! Meteorolojiden 'çöl sıcaklıkları' geliyor uyarısı! Sıcaklıklar 45 dereceyi bulacak Aman sıcaktan bayılmayın! Meteorolojiden 'çöl sıcaklıkları' geliyor uyarısı! Sıcaklıklar 45... Haberi Görüntüle

"12 YILDIR BU AİLE İLE MÜCADELE EDİYORUM"

12 yıldır bu aile ile mücadele ettiğini Sultan Durmaz, “4 çocuk annesiyim. İlk eşimden 2 kızım, Orhan’dan 1 oğlum var. Orhan Özdemir’i ben terk ettim. Orhan’ın yaptığı ahlaksızlığa göz yummadım, boyun eğmedim. Orhan’ın tek istediği, çevremdeki insanlara rahatsızlık, huzursuzluk ve korku vermekti. 10 yıl sonra bir evlilik daha yaptım ve şu anda 11 aylık bir oğlum daha var. 12 senedir bu aileyle mücadele ediyorum.” dedi. 

Naci Görür'den Küçükçekmece faciası sonrası korkutan uyarısı: Depremde ne olur düşünemiyorum bile Naci Görür'den Küçükçekmece faciası sonrası korkutan uyarısı: Depremde ne olur... Haberi Görüntüle

"AZMETTİREN KİŞİ BABASI ÇIKTI "

Ata Emre’nin annesi Zuhal Akman ise E.Ö’nün babası tarafından azmettirildiğini söyledi. Anne Akman, “Bu caninin azmettiricisi olan babasının şöyle bir beyanı var; 'artık benden iş geçti, benim yapamadığımı oğlum yapacak görürsünüz’ diye tehditleri var, bunun da tanıkları var. Yani o gece apartmandan kim çıksa bunu yaşayacaktı.” açıklamasında bulunmuştu.

Dybala Fenerbahçe'ye gelecek mi? Dybala Fenerbahçe'ye gelecek mi? Haberi Görüntüle

BABA DA TUTUKLANDI

Cinayetle ilgili olarak tekrar gözaltına alınan E.Ö’nün babası Orhan Özdemir, çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

 

 

Habere Tepki Ver

1

2

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading