Yandex Metrica

Milano'da Filistin'e destek yürüyüşü: 20 bin kişi katıldı

Milano'da Filistin'e destek yürüyüşü: 20 bin kişi katıldı

İtalya'nın Milano kentinde düzenlenen büyük "Filistin'e destek yürüyüşü"ne 20 bin kişi katıldı.

Dünya

06.03.2024, 21:31

İtalya'nın kuzeyinde bulunan Milano kentinde Filistin'e destek yürüyüşü düzenlendi. Ülkenin ikinci büyük kenti konumunda olan Milano'nun Loreto Meydanı'ndan başlayan yürüyüşe, aralarında İtalyan, İtalya’da yaşayan Filistinliler ve diğer Müslüman ülkelerin vatandaşlarından oluşan yaklaşık 20 bin kişi katıldı.

Yahudi işgalcilerden zulüm! Gazze'ye giden yardımları engelleyip yola döktü Yahudi işgalcilerden zulüm! Gazze'ye giden yardımları engelleyip yola döktü Haberi Görüntüle

SLOGANLARLA İNLETTİLER

Göstericiler, Filistin'e destek verirken İsrail saldırılarını protesto etti. Milano caddelerinden "Özgür Filistin", "Gazze'ye özgürlük", "Katil İsrail" ve "Hepimiz Filistinliyiz" sloganları yükselirken protestocular ellerinde, Filistin bayrakları ile "Siyonizm terördür" ve "ABD, Avrupa, İsrail'in soykırım ortağıdır" yazılı dövizler taşıdı. 

Yüksek maaş ve pasaport için insan öldürecekler: 11 bin kilometreden kan dökmek için geldiler Yüksek maaş ve pasaport için insan öldürecekler: 11 bin kilometreden... Haberi Görüntüle

BAŞBAKAN MELONI'YE TEPKİ

Bazı göstericiler, İtalya Başbakanı Giorgia Meloni'nin İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun elini sıktığı fotoğrafının üzerine kanlı el basıldığı görüldü. Bu arada polisler McDonalds ve Starbucks dükkanlarının önünde geniş güvenlik önlemleri aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Loading