Yandex Metrica

Serenay Sarıkaya'nın sevgilisi Umut Evirgen kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Serenay Sarıkaya'nın sevgilisi Umut Evirgen kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Bir süredir Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadığı konuşulan Umut Evirgen'in, ünlü isimle fotoğrafları basına sızdı. Peki, Umut Evirgen kimdir, nereli ve kaç yaşında? Umut Evirgen ne iş yapıyor? İşte aşk iddialarını güçlendiren fotoğraflar...

Kimdir

26.03.2024, 19:18

Son zamanlardayaşadığı ayrılıkla ve yeni aşk iddialarıyla gündeme gelen Umut Evirgen'in hayatı merak konusu oldu. Evirgen, daha önce uzun süre Tuba Büyüküstün ile aşk yaşadığı haberleriyle gündeme gelmişti. Son olarak genç oyuncu Melisa Şenolsun ile aşk yaşayan ve kısa bir süre önce ilişkisini sonlandıran Evirgen'in ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadığı iddia edildi. Peki, Umut Evirgen kimdir, nereli ve kaç yaşında? Umut Evirgen ne iş yapıyor?

Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı kimdir? Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı... Haberi Görüntüle

UMUT EVİRGEN KİMDİR, NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

İşletmeci olarak tanınan Umut Evirgen 26 Şubat 1990 tarihinde doğdu. İşletmeciliğinin yanında yönetmen, senarist ve yapımcı olarak da tanınan isim lisans eğitimini New York’da Berkeley College’de İşletme alanında tamamladı. Yüksek lisansını ise İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Sinema TV alanında yaptı.

Umut Evirgen, ilk kısa filmi olan İyi Yemek Öldürür’le aralarında Edmonton Film Festival (Oscar Qualifying)’in de yer aldığı birçok film festivaline katıldı. Ardından ClujShorts ve Short to the Point isimli festivallerde En İyi Kurgu, Malatya Film Festivali’nde ise Jüri Özel Ödülü'ne layık görüldü. 2019 yılında senaristliğini yaptığı projeleri hayata geçirebilme amacıyla Set Sanat Prodüksiyon’u kurdu. İlk kez uzun metrajlı bir film olan Ben Bir Denizim’in senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendi.

Bu filmin başrollerinde Serkan Keskin, Gürberk Polat, Celil Nalçakan ve Sitare Akbaş gibi ünlü isimler rol aldı. Daha sonra ilk uzun metrajlı filmi Ben Bir Denizim, Cinequest Film & Creativity Festival, Crystal Palace International Film Festival, Rhode Island Film Festival ve Edmonton Film Festival’den davet aldı. İlk gösterimini Adana Altın Koza Film Festivali’nde yapan film, uluslararası öngösterimini Filmfestival Cottbus’da yaptı. Aynı yıl içinde, karantinada bir evde yaşananları konu alan Dünyanın En Hafif Filmi isimli filmin yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendi. Feride Çiçekoğlu ile birlikte senaryosunu yazdığı Anasının Kuzusu isimli yeni uzun metraj filmi, Ankara Film Festivali Proje Geliştirme Platformu’na seçildi.

Son olarak Buluşma Noktası adlı sinema filmi post prodüksiyon aşamasında yer aldı. Filmin başrollerinde Melisa Şenolsun, Levent Üzümcü, Belçim Bilgin, Bora Akkaş, Alican Yücesoy, Necip Memili, Müge Bayramoğlu, Celil Nalçakan ve İrem Sak gibi isimler yer aldı. Filmin, 2021 yılının sonlarında gösterime girmesi planlanıyor.

Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin öğretmen mi oldu? Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin... Haberi Görüntüle

UMUT EVİRGEN'İN ESKİ SEVGİLİSİ KİM?

Yapımcı ve yönetmen olarak tanınan Evirgen, Tuba Büyüküstün ile süren uzun soluklu aşkı boyunca sık sık magazin gündemine geldi. Tuba Büyüküstün ile yaşadığı aşkı sonlandırdıktan sonra oyuncu Melisa Şenolsun ile birlikte olan Umut Evirgen, kısa süre önce ilişkisini sonlandırdı.

Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında, kimin oğlu? Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo... Haberi Görüntüle

UMUT EVİRGEN VE SERENAY SARIKAYA AŞK MI YAŞIYOR?

Kısa süre önce Melisa Şenolsun ile yaşadığı ilişkiyi sonlandıran Umut Evirgen bir süredir Serenay Sarıkaya ile anılıyor. İkilinin gözlerden uzak buluştukarı iddialarını Serenay Sarıkaya yalanlarken, ünlü işletmeciden yanıt gelmedi. Basına yansıyan fotoğrafları aşk iddialarını güçlendirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading