Yandex Metrica

Kaan Taşaner kimdir? Kızılcık Şerbeti Kaan Taşaner kaç yaşında, nereli?

Kaan Taşaner kimdir? Kızılcık Şerbeti Kaan Taşaner kaç yaşında, nereli?

Kızılcık Şerbeti kadrosuna dahil olan ünlü oyuncu Kaan Taşaner, dizi sevenler tarafından merak edilmeye başlandı. Sıla Türkoğlu'nun partneri olarak diziye dahil olan oyuncu Kaan Taşaner kimdir? Kızılcık Şerbeti Kaan Taşaner kaç yaşında, nereli?

Kimdir

27.04.2024, 12:14

Gold Film'in haırladığı Show TV ekranlarında yerini alan Kızılcık Şerbeti dizisine sürpriz bir isim daha geldiğini duyuran gazeteci Birsen Altuntaş; Doğa karakterini canlandıran Sıla Türkoğlu'nun partneri olarak ünlü oyuncu Kaan Taşaner'in geleceğini duyurdu. 

İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? Haberi Görüntüle

KAAN TAŞANER KİMDİR? 

23 Nisan 1979'da Antalya'da doğan, Kaan Taşaner, Konya Selçuk Üniversitesi'nde Konservatuar tiyatro Anasanat Dalı'ndan mezun oldu. İlk projesi, Karanlıkta İlk Işık Kubilay tiyatrosunda rol aldı. Ünlü tiyatrocu Sacide Taşaner'in oğlu olan Kaan Taşaner, 45 yaşındadır.

Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin öğretmen mi oldu? Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin... Haberi Görüntüle

KAAN TAŞENER'İN OYNADIĞI DİZİLER

2010-2012 yılları arasında Kanal D'de yayımlanan Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinde izleyici ile buluştu.

Kuzey Güney dizisinde Şerf Komiser rolünü canlandırdı. 

2014 yılında TRT1 'de Diriliş Ertuğrul dizsinde ''Gündoğdu'' karakterini canlandırdı. 

2016'da ATV'de Rengarenk dizisinde rol aldı.

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Kimdir


Loading