Yandex Metrica

Fatih Keleş kimdir? İBB Meclis Üyesi Fatih Keleş hangi partili?

Fatih Keleş kimdir? İBB Meclis Üyesi Fatih Keleş hangi partili?

Fatih Keleş kimdir? İBB Meclis Üyesi Fatih Keleş hangi partili? CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclis Üyesi ve İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş'in kim olduğu son zamanlarda pek çok kişi tarafından internette araştırılıyor.

Gündem

27.04.2024, 08:56

31 Mart yerel seçimlere sayılıgünler kala partiler seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkanlığını kimin kazanacağı ise heyecanla bekleniyor. İBB yöneticilerinin kim olduğu ise son günlerde bir kez daha gündeme geldi. CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclis Üyesi Fatih Keleş kimdir?

DEM’li Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nden Sezai Karakoç hazımsızlığı! Sessiz sedasız isim değiştirdiler DEM’li Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nden Sezai Karakoç hazımsızlığı! Sessiz sedasız isim... Haberi Görüntüle

FATİH KELEŞ KİMDİR?

Fatih Keleş 1970 yılında Trabzon’da dünyaya geldi. Siyaset yaşantısına CHP'de devam eden Fatih Keleş İBB Meclis Üyesi ve aynı zamanda İBB Spor Kulübü Başkanıdır.

İlk ve orta eğitimin ardından Anadolu Üniversitesi’nde İktisat ön lisans eğitimini tamamladı. 

Pek çok spor kulübünde yönetici olarak çalıştı.  Sürmenespor Kulübü, İstanbulspor AŞ Futbol Kulübü, İstanbulspor Beylikdüzü Basketbol Kulübü’nde yöneticilik ve icra kurulu üyeliği yaptı.

Beylikdüzü Basketbol İhtisas Kulübü’nde Başkanlık yaptı.

2014 ve 2019 yerel seçimlerinde Beylikdüzü ve İBB Belediye Meclis Üyesi oldu.

Fatih Keleş aile şirketinde çalışmalarına devam ediyor. 2007’den bu yana şirketlerde Genel Müdür olarak görev yapıyor. 

İstanbul Sanayi Odası ve İstanbul Ticaret Odası üyesidir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading