Yandex Metrica

Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Afrika tozu gitti bakın yerine ne geliyor? Bu gece bekleniyor

Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Afrika tozu gitti bakın yerine ne geliyor? Bu gece bekleniyor

Meteoroloji'den alınan bilgilere göre; İstanbul, Ankara ve Adana başta olmak üzere gece saatlerinden itibaren birçok kentte sağanak yağış bekleniyor. Türkiye, önümüzdeki bir haftalık süreçte yeni bir yağışlı havanın etkisine girecek. Sıcaklıklar yağışla birlikte mevsim normalleri civarına düşecek.

Gündem

01.05.2024, 11:38

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, haftalık hava tahmini raporunu yayımladı. Son tahminelerine göre, yurt genelindeki hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edecek.

İstanbul, Ankara ve Adana başta olmak üzere gece saatlerinden itibaren birçok kentte sağanak yağış bekleniyor. Afrika tozu yerine kuvvetli yağış geliyor.

Son dakika: Türkiye ve Irak'tan sınırda işbirliği: MSB detayları açıkladı Son dakika: Türkiye ve Irak'tan sınırda işbirliği: MSB detayları açıkladı Haberi Görüntüle

GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK BEKLENİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre, yurdun genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Toroslar, İç Anadolu (Eskişehir), Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile İstanbul, Yalova, Sakarya, Kocaeli, Osmaniye, Kahramanmaraş, Kastamonu, Karabük, Bolu, Düzce, Erzurum, Erzincan, Malatya, Adıyaman, Gaziantep ve Kilis çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Son dakika... AFAD verileri duyurdu: Burdur'da deprem meydana geldi Son dakika... AFAD verileri duyurdu: Burdur'da deprem meydana geldi Haberi Görüntüle

İÇ ANADOLU'DA TOZ TAŞINIMI BEKLENİYOR

Hava sıcaklıklarının genellikle mevsim normalleri üzerinde, Marmara, Kuzey Ege kıyıları ile Karadeniz kıyılarında yer yer mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. İç Anadolu'da yer yer toz taşınımı beklendiğinden, görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Taciz ateşi cezasız kalmadı! Çok sayıda terörist yok edildi Taciz ateşi cezasız kalmadı! Çok sayıda terörist yok edildi Haberi Görüntüle

RÜZGAR KUVVETLİ ESECEK

Rüzgarın ise kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor. Salı günü rüzgarın Marmara'nın güneybatısı ile Ege'nin kuzeyinde kuzeydoğu yönlerden kuvvetli eseceği öngörülüyor.


Son dakika: YSK kesin sonuçları açıkladı! 3 ilçe 4 beldede seçimler yenilecek Son dakika: YSK kesin sonuçları açıkladı! 3 ilçe 4 beldede... Haberi Görüntüle

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA YAĞIŞ GELİYOR

Önümüzdeki hafta yurdun tamamında yağış görülmesi bekleniyor. Yağışlar kuzey ve iç kesimlerde genellikle yağmur, yer yer sağanak, kalan kesimlerde sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde olması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading