Yandex Metrica

Tesla Model Y teslimleri gecikecek mi? Ucuz Tesla Model Y Türkiye sipariş teslimleri ne zaman başlayacak?

Tesla Model Y teslimleri gecikecek mi? Ucuz Tesla Model Y Türkiye sipariş teslimleri ne zaman başlayacak?

Almanya'da Tesla fabrikasında üretimin duracağı belirtildi. Tesla Model Y siparişi veren binlerce kişi ise bu duraksamının araç teslimlerini geciktirip geciktirmeyeceğini merak ediyor. Peki Tesla Model Y teslimleri gecikecek mi? Ucuz Tesla Model Y Türkiye sipariş teslimleri ne zaman başlayacak?

Gündem

18.05.2024, 19:38

ABD merkezli elektrkli otomobil üreticisi Tesla'nın Y modeli motor gücünde ve batarya kapasitesinde düzenlemeye gidilerek yüzde 10'luk ÖTV dilimiyle satışa sunuldu. Ucuz Model Y olarak tanımlanan bu aracı almak isteyen binlerce kişi Tesla'nın sitesinden sipariş verdi. Almanya fabrikasında üretilen araçların tahmini teslim süresi ise Haziran-Temmuz ayı olarak açıklanmıştı. Daha sonra ise siparişlerin artması ile tahmini teslim süresi Temmuz-Ağustos oldu. Almanya'da Tesla fabrikasında duraklama olacağı haberlerinin ardından Tesla siparişi verenler Tesla Model Y siparişleri gecikecek mi? Ucuz Tesla Model Y Türkiye siparişi ne zaman başlayacak? sorularına yanıt aramaya başladı. 

Dışişleri Bakanlığından açıklama: 'Bahreyn Deklarasyonu’nda yer alan Filistin’le ilgili kararları memnuniyetle karşılıyoruz' Dışişleri Bakanlığından açıklama: 'Bahreyn Deklarasyonu’nda yer alan Filistin’le ilgili kararları... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'DE TESLA MODEL Y SİPARİŞLERİ GECİKECEK Mİ?

Almanya'da Tesla fabrikasının büyütülmesi ve daha geniş alanlara yayılması projesi  protesto edilmişti. Protestolar nedeniyle Tesla fabrikasında üretimin dört gün duracağı iddia edilmişti. Tesla'dan gelen açıklamada fabrikanın 1 gün kapatılacağı açıklandı. Fabrikadaki 1 gün kapanmanın siparişlerin teslim tarihini geciktirmesi beklenmiyor. 

Ayazlar çetesi çökertildi! MAHZEN-41 ile elebaşı dahil 9 kişi yakalandı Ayazlar çetesi çökertildi! MAHZEN-41 ile elebaşı dahil 9 kişi yakalandı Haberi Görüntüle

TESLA MODEL Y TESLİMİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Tesla Model Y siparişini önce verenlerin teslimi daha önce olacak. Ucuz tesla siparişlerinde yaşanan artış nedeniyle son verilen siparişlerin teslim aralığı Temmuz-Ağustos olarak gösteriliyor. Ancak ilk sipariş verenlerin araçlarının Haziran-Temmuz gibi teslim edilmesi bekleniyor. Ancak teslimatlar konusunda Tesla yetkilileri ile görüşmeniz öneriliyor. 

İstanbul Havalimanı'nda faciadan dönüldü: Kargo uçağı gövdesi üzerine iniş yaptı! İstanbul Havalimanı'nda faciadan dönüldü: Kargo uçağı gövdesi üzerine iniş yaptı! Haberi Görüntüle

TESLA ALMANYA FARBİKASI KAPANIYOR MU?

Tesla'nın Berlin Fabrika müdürü Andre Thierig 10 Mayıs'ta tesiste "bir günlük planlı üretim kesintisi" olacağını söyledi. Fabrikada hafta sonları üretim faaliyeti yapılmazken, perşembe günü de Almanya'da resmi tatil. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Loading