Yandex Metrica

Bensu Soral'ın eşi Hakan Baş kimdir?

Bensu Soral'ın eşi Hakan Baş kimdir?

Bensu Soral'ın eşi Hakan Baş kimdir, nereli ve kaç yaşında? Hakan Baş ne okudu ve ne iş yapıyor? Bensu Soral ve Hakan Baş boşanıyor mu, barıştı mı?

Kimdir

24.04.2024, 16:43

Son zamanlarda Bensu Soral'ın eşinin kim olduğu sevenleri tarafından merak konusu oldu. Bir dönem Bensu Soral ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Hakan Baş'ın hayatı araştırılıyor. Peki, oyuncu Bensu Soral'ın eşi kim? Hakan Baş kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Bensu Soral'ın eşi olarak tanınan Girişimci Hakan Baş'ın hayatı...

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar Zeynep instagram hesabı ne? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç... Haberi Görüntüle

HAKAN BAŞ KİMDİR, NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

Hakan Baş, 1983 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Ortaokul ve lise eğitimini Üsküdar Amerikan Lisesi'nde tamamlayan Hakan Baş, lise ve üniversite döneminde profesyonel olarak yüzme sporu ile ilgilenen, eski rekortmen milli yüzücüdür. Yüzdüğü yıllarda Fenerbahçe ve milli takım için birçok yarışmaya katıldı.

Bensu Soral'ın eşi Hakan Baş, Cornell Üniversitesi'nde Ekonomi lisansı almasının ardından New York'taki Bank of America'da iki yıl, İstanbul'da Raymond James'te bir yıl boyunca yatırım bankacılığı alanında yer aldı. Yale Üniversitesi'nde tamamladığı MBA yüksek lisansından sonra 2010 yılında Türkiye'ye dönen genç girişimci Hakan Baş, bir süre Garanti Bankası'nın Stratejik Planlama departmanında Başkan Yardımcılığı görevini icra etti.

Yale Üniversitesi'nde eğitim aldığı dönemde 'İş Planlama' ve 'Girişim Sermayesi' derslerinde üstün başarılar elde etti ve bu yönde olan ilgisini keşfetti. Baş, buna bağlı olarak Garanti Bankası'nda çalıştığı dönemde girişimcilik serüvenine ilk adımı attı. İş dünyasında yatırım bankacılığı yaptığı yıllarda elde ettiği deneyimi ve eğitimini kullanarak Sidar Şahin'le birlikte 2010 yılının Ekim ayında Peak Games isimli sosyal oyun şirketini kurdu. Peak Games, şu an dünyanın 3. en büyük sosyal oyun şirketi olarak dünyada adından söz ettiriyor.

Peak Games deneyiminden sonra sektördeki diğer fırsatları değerlendirmeye başlayan Hakan Baş, 2011'de Alper Özdemir'le birlikte Krombera isimli dijital pazarlama alanındaki ajansı kurdu. Geçtiğimiz yıllarda hızla büyüyen Krombera, şu an farklı sektörlerde bulunan oyunculara dijital alanda 360 derece hizmet vermeye devam ediyor.

Son yıllarda e-ticaret sektöründeki gelişimi kendi kariyerinde fırsata çevirmek isteyen Hakan Baş, 2012 yılının Şubat ayında şu an Türkiye'nin önde gelen moda e-ticaret sitelerinden biri olan Lidyana.com'u kurdu. Sitenin kuruluşundan sonra 18 ay içinde Rus yatırım fonu Runet ve Alman yatırım grubu Burda International'dan iki tur yatırım alan Lidyana.com, Wired UK dergisinin 2012'deki "Avrupa'nın En Gözde Girişimleri" listesine Türkiye'den listenin başında girdi.

2014 ve 2015 yıllarında ortağı Alper Özdemir'le beraber Anibera isimli animasyon, Probera isimli prodüksiyon ve Berabera isimli PR şirketlerini kurdular. Daha sonra kurdukları tüm bu şirketleri Bera Medya Grubu adı altında bir araya getirdiler.

2016'da ise e-spor alanına hızlı bir giriş yapmayı hedefleyen Hakan Baş, Kaan Karamancı ve Alper Özdemir'le beraber Supermassive adlı LoL takımını kurdu ve bu takım ilk yılında şampiyonluk elde etti. Daha sonra farklı ve genç bir ekiple Groop adındaki chat uygulamasını kurdu.

Bilgi Üniversitesi, ODTÜ ve İTÜ tarafından farklı yıllarda "yılın girişimcisi" ödülüne layık görülen Hakan Baş, aynı zamanda Wired UK tarafından "teknolojiye yön veren global 100 isim"den biri olarak niteledirildi.

Girişimci olarak anılan Hakan Baş aynı zamanda Türkiye Girişimcilik Vakfı kurucu YK üyesi, Endeavor Türkiye Danışma Kurulu üyesi, SosyalBen YK üyesi, Büyük Kulüp üyesi ve Fenerbahçe SK kongre üyesidir.

Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin öğretmen mi oldu? Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin... Haberi Görüntüle

BENSU SORAL VE HAKAN BAŞ BOŞANIYOR MU, BARIŞTI MI?

Girişimci Hakan Baş ile oyuncu Bensu Soral 29 Eylül 2018 tarihinde rüya gibi bir düğünnle dünyaevine girdi. Son zamanlarda iki taraf hakkında da iddialar ortaya atıldı ve çiftin evliliğini sonlandırma yolunda olduğu konuşulmaya başlandı. Çift sosyal medya hesaplarından evlilikleriyle ilgili hassas bir dönemde olduklarını açıkladı ancak daha sonra katıldıkları bir düğün, sevenlerine Baş ve Soral'ın sorunlarını çözmeye başladığını düşündürdü. Hakan Baş'ın Bensu Soral'ı aldattığı yönündeki açıklamaları da çift "yalan" haber olarak yorumladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading