Yandex Metrica

Bensu Soral kimdir, nereli ve kaç yaşında? Bensu Soral'ın eşi kim?

Bensu Soral kimdir, nereli ve kaç yaşında? Bensu Soral'ın eşi kim?

Sevilen oyuncu Bensu Soral kimdir, nereli ve kaç yaşında? Bensu Soral evli mi, eşi kim? Tüm detaylar haberimizde...

Magazin

03.04.2024, 19:00

Güzel oyuncu Bensu Soral kimdir, nereli ve kaç yaşında? Oyuncu Hande Soral'ın kız kardeşi olan Bensu Soral, 2012 yılında oyunculuğa adım attı. İşte Bensu Soral ile ilgili tüm detaylar...

Bensu Soral Baş 23 Mart 1991 tarihinde Bursa'nın İnegöl ilçesinde dünyaya geldi. Ünlü oyuncu kendisi gibi oyuncu olan Hande Soral'ın kardeşidir ve Bedirhan Soral isminde bir çift yumurta ikizi vardır. Mobilyacı bir babanın kızı olan Bensu Soral İnegöl Turgutalp Anadolu Lisesinden mezun oldu. Daha sonra Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde lisans eğitimine başladı. Ablası Hande Soral, Bensu Soral'ın oyunculuk sektörüne girmesindeki en büyük desteğiydi. Ablasının desteğiyle oyunculuğa başladı.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

BENSU SORAL HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Bneus Soral'ın ilk dizi deneyimi 2012 yılında başlayan Yol Ayrımı dizisiyle oldu. Ardından Boynu Bükükler isimli komedi türündeki dizide ana karakterlerden biri olan Miray'ı, 2015 yılında ise o dönemin sevilen dizisi Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Aslı Metiner karakterini canlandırdı. Ayrıca Murat Dalkılıç'ın "Kader" isimli şarkısının klibinde rol aldı. Güzel oyuncu Bensu Soral Baş, 2016 yılında çekilen ve izleyici tarafından büyük reyting toplayan"İçerde" adlı dizide Çetin Tekindor'un hayat verdiği "Kebapçı Celal"in avukatı Melek karakterini canlandırdı. 2019 yılında Organize İşler: Sazan Sarmalı adlı sinema filminde Nazlı Noyan karakteriyle beyaz perdede başroldeydi.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

BENSU SORAL EVLİ Mİ, EŞİ KİM?

Bensu Soral 29 Eylül 2018 yılında iş insanı Hakan Baş ile evlendi. >Four Seasons Hotel İstanbul'da yakın çevrelerinin katıldığı düğünle evlenen çiftin arasının açık olduğu iddialar arasındaydı. Çift boşanacakları yönünde çıkan iddialara da "hayır" yanıtını verdi. Evlilikleri dolu dizgin devam ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading