Yandex Metrica

Kenan Yıldız kupaya yakın: Juventus, İtalya Kupası'nda finale çıktı

Kenan Yıldız kupaya yakın: Juventus, İtalya Kupası'nda finale çıktı

İtalya Kupası yarı final rövanş maçında milli futbolcu Kenan Yıldız'ın formasını giydiği Juventus, Lazio'ya deplasmanda 2-1 mağlup olmasına rağmen tur atladı ve adını finale yazdırdı.

Spor

07.05.2024, 09:16

Juventus, İtalya Kupası yarı final rövanşında lazio'ya konuk oldu. İlk maçı 2-0 kazanan Torino ekibi, Roma'daki karşılaşmayı 2-1 kaybeti ama gol fazlasıyla tur atlayan taraf oldu. Lazio'da Valentin Castellanos 12. ve 48. dakikalarda attığı gollerle takımını 2-0 öne geçirdi. Juventus'a turu getiren gol 83. dakikada Arkadiusz Milik'ten geldi ve karşılaşma bu skorla bitti. Bu sonuçla rakibine gol fazlasıyla üstünlük sağlayan Juventus, İtalya Kupası'nda finale yükseldi.

Fenerbahçe Beko - Panathinaikos maçı ne zaman? THY Euroleague Final Four hangi tarihte? Fenerbahçe Beko - Panathinaikos maçı ne zaman? THY Euroleague Final... Haberi Görüntüle

KENAN YILDIZ SON BÖLÜMDE OYUNA GİRDİ

Milli futbolcu Kenan Yıldız, maçın 81. dakikasında oyuna dahil oldu. Juventus'un rakibi yarın oynanacak Atalanta-Fiorentina maçıyla belli olacak. İlk maçı Fiorentina evinde 1-0 kazanmıştı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Loading