Yandex Metrica

Sitede Ara

Kargolar pazartesi ve salı açık mı? Yurtiçi, MNG, PTT kaça kadar açık? Kargolar arefe ve bayramda çalışıyor mu?

Kargolar pazartesi ve salı açık mı? Yurtiçi, MNG, PTT kaça kadar açık? Kargolar arefe ve bayramda çalışıyor mu?

8 Nisan Pazartesi ve 9 Nisan Salı arefe günü kargo şubelerinde işleri olan vatandaşlar, bayram öncei kargo bekleyen vatandaşlar kargoların 8-9 Nisan tarihleri arasında açık olup olmadığını araştırmaya başladı. Ramazan bayramı tatili öncesinde kargo teslim etmek, kargo almak isteyen vatandaşlar arama motorlarında 'Kargolar ne zaman tatil?', 'Kargolar pazartesi açık mı?', 'Kargolar ne zaman açık?', 'Kargolar bayramda çalışıyor mu?' ve kargolar kaça kadar açık sorularına yanıt arıyor. İşte merak edilenler...

Gündem

12.04.2024, 23:40

8 Nisan 2024 Pazartesi günü kargolar açık mı? Sorusu vatandaşlar tarafından araştırılıyor.  Ramazan bayramı tatili öncesinde kargo şubelerinde işlerini halletmek isteyen vatandaşlar 8 Nisan Pazartesi ve 9 Nisan Salı arefe günü kargo şubelerinin açık mı kapalı mı olduğunu merak ediyor. Peki Kargolar pazartesi ve salı açık mı? Yurtiçi, MNG, PTT kaça kadar açık? Kargolar arefe ve bayramda çalışıyor mu?

Tokat'ta patlama: 5'i jandarma 7 kişi yaralandı Tokat'ta patlama: 5'i jandarma 7 kişi yaralandı Haberi Görüntüle

KARGOLAR 8 NİSAN PAZARTESİ AÇIK MI?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ramazan bayramı tatilinin 9 gün olduğunu açıkladı. Ramazan bayram tatili kamu çalışanlarına 9 gün olacak.

Özel kargo şirketleri 8-9 Nisan günlerinde çalışmalarına devam edecek.

Kalben neden gözaltına alındı? Kalben tutuklandı mı, serbest bırakıldı mı? Kalben neden gözaltına alındı? Kalben tutuklandı mı, serbest bırakıldı mı? Haberi Görüntüle

PTT KARGO BAYRAMDA AÇIK MI? ÇALIŞIYOR MU?

Özel kargo şirketleri 8 Nisan Pazartesi 9 Nisan Salı arefe günü çalışacak fakat PTT kargo ve şubeleri devlet kurumu olduğundan 8-9 Nisan günü hizmet veremeyecek.

Van'dan acı haber: 1 güvenlik korucusu şehit oldu Van'dan acı haber: 1 güvenlik korucusu şehit oldu Haberi Görüntüle

8-9 NİSAN KARGOLAR NE ZAMAN TATİL?

Kargolar 8 Nisan'da tam günü, 9 Nisan'da ise yarım gün açık olacak. 9 Nisan öğle vaktinden sonra kargolar bayram tatiline girecek.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading