Yandex Metrica

İYİ Parti'de olağanüstü kurultay öncesi yeni gelişme

İYİ Parti'de olağanüstü kurultay öncesi yeni gelişme

İYİ Parti'de olağanüstü kurultay gününe 3 gün kaldı. 27 Nisan'da gerçekleşecek kurultayda 3 aday yarışacak. Alınan kararla ATO Congresium'daki kurultaya seyirci alınmayacak.

Gündem

01.05.2024, 08:56

27 Nisan Cumartesi günü yapılacak İYİ Parti kurultayına seyirci alınmayacak. 31 Mart seçimlerinden ağır bir mağlubiyetle ayrılan ve son iki seçimden farklı olarak müstakil biçimde hareket eden parti yalnızca bir ilde belediye başkanlığı kazanabilmişti. Gerek oy oranı gerekse de kazanılamayan başkanlıklar nedeniyle genel başkanlığı bırakacağını açıklayan Meral Akşener, partisini kurultaya götürme kararı almış ve yeniden genel başkan adayı olmayacağını duyurmuştu.

Bugün kurultayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada cumartesi günü yapılacak kurultayda seyirci olmayacağını bildirdi. 

Olgun, genel başkan adaylarını temsil eden isimlerin katılımıyla bir toplantı yapıldığını ve ortak kararla salona seyirci alınmaması yönünde ortak kanaate varıldığını açıkladı. Alınan kararda salonun fiziki şartları ve kapasitesi etkili oldu. Olgun paylaşımını şöyle bitirdi: "Partimize ve milletimize hayırlı olmasını dilerken, İYİ Parti ailesi olarak kurultayımıza gölge düşürecek herhangi bir çarpıtma ve provokasyona izin verilmemesini rica ederim."

Volkan Demirel ile Zeynep Demirel boşanıyor mu? Volan Demirel eşinden ayrıldı mı? Volkan Demirel ile Zeynep Demirel boşanıyor mu? Volan Demirel eşinden... Haberi Görüntüle

KİMLER ADAY?

İYİ Parti cumartesi günü seçimli kurultayını gerçekleştirecek. 27 Nisan'da gerçekleşecek kurultayda Koray Aydın, Müsavat Dervişoğlu ve Mehmet Tolga Akalın yarışacak.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Loading