Yandex Metrica

Sitede Ara

İstanbul-Sivas YHT seferleri başladı! Seyahat arası bakın kaç saat sürecek

İstanbul-Sivas YHT seferleri başladı! Seyahat arası bakın kaç saat sürecek

Bugünden itibaren Sivas- İstanbul arasında ekspres ve aktarmasız yüksek hızlı tren seferleri başladı. İstanbul-Sivas seferi 7 saat 18 dakika, Sivas-İstanbul seferi ise 7 saat 8 dakika sürecek.

Ekonomi

11.05.2024, 14:09

Türkiye'nin en önemli hatlarından biri olan Sivas ve Ankara'dan Yüksek Hızlı Tren (YHT) ile seyahat eden yolculardan gelen aktarmasız Sivas-İstanbul sefer talepleri doğrultusunda çalışmalar tamamlandı. Bugünden itibaren Sivas- İstanbul arasında ekspres ve aktarmasız yüksek hızlı tren seferleri başladı.

İstanbul-Sivas aktarmasız ekspres Yüksek Hızlı Tren Hattı'nın ilk seferi, düzenlenen törenle 08.40'ta başladı. İstanbul-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı seferlerinin ilki, Söğütlüçeşme İstasyonu'ndan kalkan trenle yapılıyor. İstanbul-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı, 483 yolcu kapasitesine sahip setler kullanılarak işletilecek.

Akaryakıtta tek fiyat dönemi resmen başladı: Peki güncel benzin, motorin ve LPG fiyatı ne kadar oldu? Akaryakıtta tek fiyat dönemi resmen başladı: Peki güncel benzin, motorin... Haberi Görüntüle

SEYAHAT SÜRESİ 7 SAAT SÜRECEK

Sivas’tan saat 13.00’da hareket ederek İstanbul’a 20.08’de, İstanbul’dan da 08.40’ta hareket ederek Sivas’ a 15.58’ de ulaşacak. İstanbul-Sivas seferi 7 saat 18 dakika, Sivas-İstanbul seferi ise 7 saat 8 dakika sürecek.

Evlilik kredisi tarihleri belli oldu mu? 150 bin evlilik kredisi ne zaman hesaplara yatacak? Evlilik kredisi tarihleri belli oldu mu? 150 bin evlilik kredisi... Haberi Görüntüle

TALEPLERE GÖRE DEĞİŞİKLİK YAPILACAK

Ekspres YHT'ler, Sivas-İstanbul arasında Yozgat, Kırıkkale, Ankara, Eskişehir, Arifiye ve Pendik'te duracak. İlerleyen günlerde yolcu taleplerine göre değişiklik yapılabilecek.

Ankara- Sivas Hızlı Demiryolu Hattı'nın hizmete girmesiyle Ankara- Sivas arasındaki mesafenin kısalması ve seyahat süresinin 2 saate düştü. Hat, 1 yılda 971 bin kişi tarafından kullanıldı.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Ekonomi


Loading