Yandex Metrica

Sitede Ara

Evlilik kredisi tarihleri belli oldu mu? 150 bin evlilik kredisi ne zaman hesaplara yatacak?

Evlilik kredisi tarihleri belli oldu mu? 150 bin evlilik kredisi ne zaman hesaplara yatacak?

Bu yaz dünya evine girmeyi planlayanlar dikkat! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 150 bin TL evlilik kredisi ödemelerinin ne zaman başlayacağını duyurdu. Peki sıfır faizli 150 bin TL'lik evlilik kredisi ne zaman hesaplara yatacak?

Ekonomi

09.05.2024, 14:42

Evlilik hayali kuran milyonlarca çifte müjdelenen 150 bin TL evlilik kredisinde detaylar netleşti. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 150 bin TL evlilik kredisi ödemelerinin ne zaman başlayacağını duyurdu:. Bakan Göktaş, "Sıfır faizli 150 bin TL'lik evlilik kredisi başvurusu kabul edilen gençlere ödemeler Mayıs ayı içerisinde yapılacak." ifadelerini kullandı.

Macaristan Kültür ve İnovasyon Bakanı Janos Csak'ın katılımıyla düzenlenen Türkiye ile Macaristan'ın Aile Yapısının Güçlendirilmesine Yönelik Özgün Yaklaşımlar Paneli'nde açıklamalarda bulunan Bakan Göktaş, evlilik kredisinin ne zaman hesaplara yatırılacağını müjdeledi. 

Asgari ücrete Temmuz değil Eylül vurgusu: Uzmanlar 'Duyum aldık' diyerek açıkladı Asgari ücrete Temmuz değil Eylül vurgusu: Uzmanlar 'Duyum aldık' diyerek... Haberi Görüntüle

EVLİLİK KREDİSİ NE ZAMAN YATIRILACAK?

Bakan Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu kapsamında tesis edilen 48 ay vadeli faizsiz 150 bin TL’lik evlilik kredisine ilişkin, "Sıfır faizli 150 bin TL'lik evlilik kredisi başvurusu kabul edilen gençlere ödemeler Mayıs ayı içerisinde yapılacak." ifadelerini kullandı.

Sözlerine devam eden Göktaş, "Gençlerimizin aile kurmalarını desteklemek ve onları her türlü sosyal riske karşı korumak için Aile ve Gençlik Fonunu kurduk. Bu fonla genç çiftlerimize faizsiz kredi desteği sağlıyoruz" ifadelerini kullandı. 

Evlilik kredisinin tarhine ilişkin müjdeyi de veren Bakan Göktaş, "Bu vesileyle Mayıs ayı içerisinde başvuruları kabul edilen gençlerimizle ödemeleri yapacağımızın müjdesini de paylaşmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Asgari ücretliye çiçeği burnunda zam haberi: Bakan Işıkhan resmen duyurdu: Temmuzda ara zam gelecek mi? Asgari ücretliye çiçeği burnunda zam haberi: Bakan Işıkhan resmen duyurdu:... Haberi Görüntüle

FAİZSİZ KREDİDEN KİMLER YARARLANACAK?

48 ay vadeli sıfır faizli 150 bin TL'lik evlilik kredisinden kimler yararlanabiliyor? Faizsiz evlilik kredisinden asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük yıkıma uğrayan bölgedeki gençler bu krediden öncelikli olarak yararlanacak. Daha sonra ilerleyen zamanda program Türkiye genelindeki tüm gençleri kapsayacak.

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Loading