Yandex Metrica

İsmail Kartal'la bire bir konuştu! Livakovic söz verdi

İsmail Kartal'la bire bir konuştu! Livakovic söz verdi

Fenerbahçe'nin file bekçisi Dominik Livakovic, Ankaragücü maçındaki yaptırdığı penaltı sonrasında teknik direktör İsmail Kartal ile bir görüşme gerçekleştirdi. Livakovic, Kartal'a güvenini dile getirerek önümüzdeki maçlarda daha iyi performans sergileyeceğine dair söz verdi.

Spor

02.02.2024, 09:58

Fenerbahçe'nin Ankaragücü ile oynadığı Süper Lig maçında yaptırdığı penaltı nedeniyle eleştirilen Dominik Livakovic, maç sonrasında takım arkadaşlarından özür diledi. Ardından Livakovic, teknik direktör İsmail Kartal ile bir araya geldi.

Fenerbahçe'nin belki de en büyük umudu o! Galatasaray maçında oynayacak mı? Fenerbahçe'nin belki de en büyük umudu o! Galatasaray maçında oynayacak... Haberi Görüntüle

İSMAİL KARTAL'LA GÖRÜŞME YAPTI

Livakovic'in teknik direktör İsmail Kartal ile yaptığı görüşme sonrasında, Hırvat kaleci sebep olduğu penaltı için özür dilerken, Kartal da oyuncusuna güvenini ifade etti. İkili arasındaki konuşmada Livakovic'in önümüzdeki maçlarda daha iyi bir performans sergileme sözü verdiği belirtildi.

Yılın sporcusu ödülü Mauro Icardi'nin: 'Tüm maçları kazanıp şampiyon olacağız' Yılın sporcusu ödülü Mauro Icardi'nin: 'Tüm maçları kazanıp şampiyon olacağız' Haberi Görüntüle

GÜVEN TELKİNİNDEN SONRA SÖZ VERDİ

İsmail Kartal'ın Livakovic'e güvenini dile getirmesi üzerine Hırvat kaleci, önümüzdeki müsabakalarda daha dikkatli ve başarılı olacağına dair teknik heyete ve Kartal'a söz verdi.

1. Lig'de dev heyecan! Süper Lig'e çıkma mücadelesi nefes kesiyor 1. Lig'de dev heyecan! Süper Lig'e çıkma mücadelesi nefes kesiyor Haberi Görüntüle

TAKIMIN MORALİ YENİDEN İNŞA EDİLİYOR

Livakovic'in özür dilemesi ve İsmail Kartal'la yapmış olduğu olumlu görüşme, Fenerbahçe takımının morali üzerinde olumlu bir etki bırakarak birlik ve beraberlik duygusunu güçlendirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading