Yandex Metrica

Yatak toplamayı sevmeyenlerden misiniz? Araştırmalar yatak toplamanın insanı başarıya götürdüğünü gösteriyor!

Yatak toplamayı sevmeyenlerden misiniz? Araştırmalar yatak toplamanın insanı başarıya götürdüğünü gösteriyor!

Sabahları apar topar hazırlanıp işe yetişme telaşından yatak toplamayı unutanlardan mısınız yoksa ne olursa olsun yattığın alanı düzenli bir şekilde bırakıp evden çıkanlardan mı? 2017'de yapılan bir araştırma, yatak toplamanın kişiyi başarıya götürdüğünü ortaya koyuyor. İşte yatak toplamanın insanlar üzerindeki diğer etkileri...

Yaşam

31.03.2024, 12:59

Düzenli insanların hiçbir zaman atlamadığı bir alışkanlık yatak toplamak. Evden aniden çıkması gerekse de, gideceği yere geç kalacak olsa da yatağı toplaman evden çıkanlar olduğu gibi, yatıp uyumak dışında günlerce elini o bölgeye sürmeyenler de var.

Zaman kaybı veya "nasılsa akşam tekrar bozulacak" düşüncesiyle önemsenmeyen yatak toplama işi aslında insanın zihinsel sağlığı için çok önemli. 

Kankalar doğum günü partisinde buluştu! Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ'un oğlunun doğum gününe katıldı! Pozları sosyal medyada büyük ilgi gördü! Kankalar doğum günü partisinde buluştu! Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ'un oğlunun... Haberi Görüntüle

GÜNÜN İLK BAŞARISI OLARAK GÖREBİLİRSİNİZ

2017 yılında yayınlanan bir kitapta, sabahları yatağınızı toplamanın sizi başarıya hazırladığı fikri yer alıyor. Örtülerinizi toplamak gibi basit bir eylem, sabaha küçük bir başarı ile başlamanıza izin verir ve teoriye göre gün boyunca çok daha fazlasını teşvik eder.

Yatağı hazırlamak, düzenli, düşünceli, sorumlu, dengeli veya başarılı bir yaşam sağlayan küçük şeyleri yapmaya niyet etmekle ilgilidir. Hızlı bir günlük başarı hissi sağlamanın yanı sıra, bazı insanlar yatağı toplamanın kendisini sakinleştirdiğini düşünüyor.

Bir türlü toparlayamadılar! 90'lı yıllara damgasını vuran ünlü pop grubu ikinci kez yeniden dağıldı! Bir türlü toparlayamadılar! 90'lı yıllara damgasını vuran ünlü pop grubu... Haberi Görüntüle

STRES ATMANIZA VE GEVŞEMENİZE YARDIM EDER

Yatak toplamak aynı zamanda daha iyi uyku bi uykuya, planlı bir güne başlamaya, gevşemeye ve stres atmaya yardımcı olur. 

Tüm bunların yanında bazı insanlar, yapılmamış bir yatağı daha özgür bir ruhla ilişkilendirerek, yaratıcılıkla olası bir bağlantısı olduğunu düşünür. 

Bursa 15 Nisan su kesinti listesi: Gemlik, Orhangazi ve Yıldırım'da oturanlar dikkat Bursa 15 Nisan su kesinti listesi: Gemlik, Orhangazi ve Yıldırım'da... Haberi Görüntüle

HİJYENİK OLMADIĞINI DÜŞÜNENLER VAR

2001'den daha eski bir çalışma ise, yapılmış bir yatağın mikrop üretme olasılığının daha yüksek olduğunu iddia ediyor. 

Yatak hazırlamayı sabah rutinlerinize dahil etmek istiyorsanız, bu başlangıçta daha bilinçli bir çaba gerektirebilir. Ancak bir veya iki hafta boyunca güvenilir bir şekilde yaptıktan sonra, emniyet kemerini takmak veya dişlerinizi fırçalamak gibi muhtemelen refleksif hale gelecektir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading