Yandex Metrica

Gönül Dağı dizisinde skandal taciz! Kadın çalışanlar arasında yaşanan öpüşme krizinde mahkeme kararını verdi!

Gönül Dağı dizisinde skandal taciz! Kadın çalışanlar arasında yaşanan öpüşme krizinde mahkeme kararını verdi!

TRT 1 ekranalrında her Cumartesi akşamı yayınlanan Gönül Dağı dizisinde iki kadın arasında çıkan taciz olayına ilişkin dava sonuçlandı.

Yaşam

04.05.2024, 21:21

Başrollerinde Berk Atan, Melis Sevinç, Hazar Çağlar, Nazlı Pınar Kaya, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu'nun yer aldığı Gönül Dağı dizisinde büyük bir skandal yaşandı. 

Uğur Dündar'dan gayrimeşru ilişkiye yayın yasağı! Suphiye Orancı kimyasını bozdu Uğur Dündar'dan gayrimeşru ilişkiye yayın yasağı! Suphiye Orancı kimyasını bozdu Haberi Görüntüle

KADIN ÇALIŞANALR ARASINDA TACİZ

Dizi setinde Saç Asistanı Zeynep Çetinkaya'yı dudağından öpmek isteyen Makyaj Şefi Kardelen Özbek arasında yaşanan olaya ilişkin davanın sonuçlandığı öğrenildi. 

Pozlarıyla beğeni butonunu çökertti! Zeynep Bastık'ın beyaz çoraplı paylaşım viral oldu! Pozlarıyla beğeni butonunu çökertti! Zeynep Bastık'ın beyaz çoraplı paylaşım viral... Haberi Görüntüle

MAHKEME KARARINI VERDİ

Sivrihisar Asliye Ceza Mahkmesi'nde görülen davada Makyaj Şefi Kardelen Özbek'in suçlu bulunduğu, ve 1 yıl 8 ay hapis cezası verilmesinehüküm verildiği öğrenildi. Ancak hükmün açıklanmasının geri bırakılmasının ardından ise Özbek'in 5 yıl içinde daha suç işlediği takdirde cezasının infaz edileceği öğrenildi. 

Hasta diye tahliye edildi televizyonlarda boy gösterdi! Nihal Candan hastane yerine bakın bu kez nereye gitti! Hasta diye tahliye edildi televizyonlarda boy gösterdi! Nihal Candan hastane... Haberi Görüntüle

SİNEMA SENDİKASI'NDAN KONUYA İLİŞKİN AÇIKLAMA

Seinema TV Sendikası ise olayla ilgili yazılı bir açıklama yaparak,  “Köprü Film’in yapımcılığını üstlendiği ‘Gönül Dağı’ isimli dizi film projesinde Saç Asistanı olarak çalışan meslektaşımız Zeynep Çetinkaya (21) aynı dizinin setinde Make UP Şefi olarak çalışan Kardelen Özbek tarafından cinsel tacize uğramış, yapım şirketi tarafından ise maruz kaldığı tacizi bildirmesine rağmen haksız olarak işten çıkartılmıştır. Sendika olarak takip ettiğimiz dava dosyasında çıkan kararda; Mahkeme Zeynep Çetinkaya’ya cinsel tacizde bulunan Kardelen Özbek’i suçlu bularak, cezalandırılmasına karar vermiştir. Zeynep Çetinkaya’nın Yanındayız!” dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading