Yandex Metrica

Bir aydır sosyal medyada yoktu! Manken Tuğba Özay dönüşünü nefes kesen bikinili pozuyla duyurdu

Bir aydır sosyal medyada yoktu! Manken Tuğba Özay dönüşünü nefes kesen bikinili pozuyla duyurdu

En son yerel seçimlerde çekilen fotoğrafını paylaşan manken Tuğba Özay bir aylık aranın ardından yeniden sosyal medyaya dönüş yaptı. Boğaz'da çekilmiş bikinili fotoğrafıyla neden paylaşımlarına ara verdiğini anlatan Özay nefes kesti.

Yaşam

06.05.2024, 16:58

Son fotoğraf paylaşımını 31 Mart'ta oy kullanırken yapan manken Tuğba Özay bir aydır sosyal medyada yoktu.

Tuğba Özay

"Eveeettt uzun zaman oldu sosyal medyada yoktum … Bu benim tercihim kendi isteğimdi" diyen Özay uzun zaman sonra nefes kesen bir pozla dönüş yaptı. 

Melis Sezen'den dans görünümlü kalça şovu! Festivali salladı Melis Sezen'den dans görünümlü kalça şovu! Festivali salladı Haberi Görüntüle

Bu kafeye telefonla giriş yasak! Çevrimdışı kafeye giriş yaklaşık 300 lira Bu kafeye telefonla giriş yasak! Çevrimdışı kafeye giriş yaklaşık 300... Haberi Görüntüle

BOĞAZ'DAKİ POZU NEFES KESTİ

İstanbul Boğazı'nda bir vapurda çekilmiş bikinili fotoğrafını paylaşan Özay şunları söyledi:

"Bazen susmak gerekir bazen gitmek bazen dinlenmek bazen gözlemlemek Açıkçası çok da iyi geldi bu sosyal medya detoksu. Aslında farkında olmadan çok fazla içine sürükleniyoruz bazı şeylerin. Bazen ruhumuz yoruluyor, kirleniyoruz."

Ünlü manken "o kadar olumsuzluklar o kadar gereksiz söylemler o kadar vahşi şeylerle karşılaşıyoruz ki bozulduğumuzun farkında bile olmuyoruz" dedi ve bundan böyle sosyal medyayı eskisi kadar aktif kullanmayacağının mesajını verdi. 

İşte Tuğba Özay'ın paylaşımında yazdığı not:

Özay paylaştığı hikayede ise Şanlıurfa'daki İnşaat-Yapı Dekorasyon Fuarı'na katılacağının duyurusunu yaptı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Saadet Diş

TRHaber.com - Yaşam


Loading