Yandex Metrica

Bir türlü toparlayamadılar! 90'lı yıllara damgasını vuran ünlü pop grubu ikinci kez yeniden dağıldı!

Bir türlü toparlayamadılar! 90'lı yıllara damgasını vuran ünlü pop grubu ikinci kez yeniden dağıldı!

90'lı yıllara damgasını vuran İzel-Çelik- Ercan grubu 1993 yılında dağılmış, 2022 yılında bir araya gelmişlerdi. Grup ise 2 yıl sonra yeniden dağıldığını açıkladı.

Yaşam

22.04.2024, 17:20

Türkiye'nin 90'lı yıllara damgasını vurmuş gruplarından olan 1991 yılında kurulan Çelik Erişçi, İzel Çeliköz ve Ercan Saatçi'den oluşan grup şarkılarıyla büyük ses getirmişti.

Sus, Ara Ara, Dönmelisin, Bırakma, Yeter, Özledim, Avuçlarım Kanıyor, Sen Yokken gibi birçok şarkıyı seslendiren ünlü grup 1993 yılında Çelik'in ayrılmasıyla İzel-Ercan olarak devam etmişti.

Paris Hilton ikinci bebeğini kucağına aldı! Taşıyıcı anne yöntemiyle anne olan ünlü şovmen neden doğum yapamıyor? Paris Hilton ikinci bebeğini kucağına aldı! Taşıyıcı anne yöntemiyle anne... Haberi Görüntüle

2022 YILINDA BİRLEŞMİŞLERDİ

Ancak grup daha sonra 1993 yılında yeniden dağıldı. Grubun dağılmasının ardından ise 2022 yılında grup yeniden bir araya geldi. 

Yüzündeki değişimle gündemdeydi! Sertab Erener canlı performansını paylaştı! Takipçileri mest oldu Yüzündeki değişimle gündemdeydi! Sertab Erener canlı performansını paylaştı! Takipçileri mest... Haberi Görüntüle

'MUTSUZUM' DİYEREK GRUBU YENİDEN DAĞITTI

Ancak şakıcı İzel, Aramızda Kalmasın programında, “Yıllar önce Çelik ‘Ben artık mutsuzum’ demiş, grup dağılmıştı. Bu kez ayrılığı ben istedim. Ne garip tesadüf ki, ben de ‘Mutsuzum’ diyerek ayrıldım. 30 konser zor dayandım. Sevgili Ercan yıllarca müzik şirketlerinde ve stüdyolarda patronluk yapmış biri. Bu halini sahnede de sürdürünce mutsuz oldum" diyerek grubun tamamen dağıldığını duyurdu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading