Yandex Metrica

Paris Hilton ikinci bebeğini kucağına aldı! Taşıyıcı anne yöntemiyle anne olan ünlü şovmen neden doğum yapamıyor?

Paris Hilton ikinci bebeğini kucağına aldı! Taşıyıcı anne yöntemiyle anne olan ünlü şovmen neden doğum yapamıyor?

Ünlü şovmen ve manken olan Paris Hilton ikinci kez anne oldu. Taşıyıcı anne yöntemiyle anne olan Paris Hilton, London adını verdiği kız bebeğiyle fotoğraflarını hayranlarıyla paylaştı. O pozlara ise binlerce beğeni yağdı.

Yaşam

02.05.2024, 17:32

41 yaşındaki ünlü model Paris Hilyon, 2021 yılında Carter Reum ile evlenmesinin ardından geçtiğimiz ay taşıyıcı anne yöntemiyle Phoenix adında erkek bebeği olduğunu duyurmuştu.

İzleyenlerin tüyleri diken diken oldu! Müslüm Baba hologram tekniğiyle sahne aldı! Gün yüzüne çıkmamış şarkıları sevenleriyle buluştu! İzleyenlerin tüyleri diken diken oldu! Müslüm Baba hologram tekniğiyle sahne... Haberi Görüntüle

ACIMASIZ YORUMLARA SERT CEVAP VERMİŞTİ

Oğlu ile çektiği fotoğraflarıyla gündeme gelen ünlü şovmenin oğluna yönelik yapılan acımasız eleştİrilere karşı duydu üzüntüyü dile getiren Hilton, "Genellikle böyle bir şeyi bir yanıtla onurlandırmazdım, ancak dünyada bu kadar zalim insanın olması beni çok üzdü" demişti. 

Bakan bir daha baktı! Petek Dinçöz'ün annesinin son hali herkesi korkuttu! Bakan bir daha baktı! Petek Dinçöz'ün annesinin son hali herkesi... Haberi Görüntüle

TAŞIYICI ANNE İLE 2. BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALDI

Kasım ayında taşıyıcı anne yöntemiyle kızı London'u kucağına alan Hilton, 5 ay sonra kızının fotoğralarını sosyal medya hesabından yayınladı.

Sosyetik güzel Hilton yaptığı paylaşımda, "London Marilyn Hilton-Reum. Hayatım boyunca hep London adında bir kızım olsun istemiştim" diyerek aile fotoğraflarını paylaştı.

Dünyaca ünlü şarkıcıdan kötü haber! Otel odasında kriz geçirdi! Hayranları durumundan endişeli... Dünyaca ünlü şarkıcıdan kötü haber! Otel odasında kriz geçirdi! Hayranları... Haberi Görüntüle

NEDEN TAŞIYICI ANNE İLE ÇOCUK SAHİBİ OLDU?

O fotoğraflara binlerce beğeni yağarken hayranları ise neden ikinci kez anne olduğunu merak etmeye devam ediyor.

Paris Hilton'un ilk çocuğunu kucağına almasının ardından Glamour Dergisine verdiği bir röportajda 20'li yaşlarında hamile kaldığını ancak korktuğu için doğuramadığını açıklamıştı. Sonrasında ise Hilton'un Utah'ta zengin ailelerin çocuklarının kaldığı Canyon School'da yatılı kaldığı sırada tacize uğradığını sonrasında ise 2000'li yıllarda bir kadının doğumuna şahit olduktan sonra travma yaşadığı için çocuk doğurmaktan korktuğunu açıklamıştı.

20 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 20 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

'SADECE KORKUYORUM'

Hilton, "Sadece çok korkuyordum. Bir çocuk dünyaya getirmek ve ölüm bu dünyada beni her şeyden çok korkutan iki şey" diyerek konuya açıklık getirmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading