Yandex Metrica

İzleyenlerin tüyleri diken diken oldu! Müslüm Baba hologram tekniğiyle sahne aldı! Gün yüzüne çıkmamış şarkıları sevenleriyle buluştu!

Arabesk'in Babası, Müslüm Baba lakaplı Müslüm Gürses 2013 yılında vefat etmesinin ardından, Beykoz Kundura'da hologram tekniğiyle sevenleriyle buluştu. Sanatçının hiç duyulmamış 6 şarkısı da yayınlandı.

Yaşam

01.05.2024, 13:56

1953 yılında Şanlıurfa'nın Fıstıközü ilçesinde doğan ve 2013 yılında haytını kaybeden, pek çok kitleyi peşinden sürükleyen  Türkiye'nin en çok dinlenen arabesk şarkıcılarından olan ''Müslüm Baba'', ''Arabesk'in Babası'' lakaplı Müslüm Akbaş hologram tekniğiyle Beykoz Kundura'da görüntüsü yansıtıldı.

İngiltere Premier Lig tecavüz suçlamasıyla hangi futbolcular tutuklandı? Tutuklanan futbolcular kim, hangi takımda oynuyor? İngiltere Premier Lig tecavüz suçlamasıyla hangi futbolcular tutuklandı? Tutuklanan futbolcular... Haberi Görüntüle

'TOZLU RAFLAR' ALBÜMÜ İLK KEZ DİNLETİLDİ

Ünlü şarkıcı Gürses'in korsan müzik piyasasınan korumak için yıllar önce çıkardığı ve gün yüzüne çıkmayan şarkıları Elenor Müzik tarafından korunuyordu.

'Tozlu Raflar' albümünde yer alan şarkışlarını da hologram teknolojisiyle sevenleriyle buluştu.

Ünlü sanatçıdan kötü haber! Yıldız Tilbe araç kullanırken kaza yaptı! Ünlü sanatçıdan kötü haber! Yıldız Tilbe araç kullanırken kaza yaptı! Haberi Görüntüle

TÜRİYE'DE BİR İLK

Etkinliğe katılan davetlileri heyecanlnadıran hologram tekniğiyle eşsiz şarkılarını seslendiren Müslüm Gürses hakkında Elenor Müzik sahibi Muhteşem Candan, "Bugün aramızda olmayan ve çok özlediğimiz Müslüm Gürses'i bu şekilde izlemek sanırım Türkiye'de bir ilk" dedi.

Sadettin Saran Fenerbahçe başkan adaylığından çekiliyor mu? Ali Koç detayı... Sadettin Saran Fenerbahçe başkan adaylığından çekiliyor mu? Ali Koç detayı... Haberi Görüntüle

YAYINLANMAYAN 6 ŞARKISI İLK KEZ DİNLETİLDİ

Hologram tekniğiyle yanısıtaln görüntüsüyle ünlü şarkıcıya  'Sevda Kurbanı', 'Çok Sevdim (Söyleyemedim)', 'Çöpçatan'  'Altın İken Tunç Oldum' ve 'Ah Bu Dünya' besteleri Müslüm Gürses'e, 'Sarı Saçlarından Sen Suçlusun'  şarkıları ise Kayhan'a söyletildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading