Yandex Metrica

Ticaret Bakanlığı 524 sözleşmeli personel alımı yapacak! Ticaret Bakanlığı atama başvuruları ne zaman?

Ticaret Bakanlığı 524 sözleşmeli personel alımı yapacak! Ticaret Bakanlığı atama başvuruları ne zaman?

Ticaret Bakanlığı 524 personel alımı yapacağını duyurdu. Bakanlık bünyesine muayene personeli, muhafaza memuru ve büro personeli alımı yapacağı açıkladı. Peki Ticaret Bakanlığı atama başvuruları ne zaman, başvuru şartları neler? 

Yaşam

31.03.2024, 20:07

Ticaret Bakanlığı farklı şehirler için 524 personel alacağını açıkladı. Söz konusu alımlarda muayene personeli, muhafaza memuru ve büro personeli alımı olacağı belirtildi. Peki Ticaret Bakanlığı atama başvuruları ne zaman, başvuru şartları neler? 

17 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balı 17 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

TİCARET BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI ŞARTLARI NELER?

Bakanlığın Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, 41 muayene memuru alımını sözlü sınavla belirleyecek. 309 gümrük muhafaza memuru alımı için uygulamalı (fiziki yeterlilik) ve sözlü sınav süreci sonucu karar verilecek. 174 büro personeli, KPSS puan sıralaması önceliğine göre açıktan atama şekliyle göreve getirilecek.

Dilan Polat'ın yakınları tarafından yüzüne tükürüldü! Banu Parlak duruşma sonrası sosyal medyadan ateş püskürdü! Dilan Polat'ın yakınları tarafından yüzüne tükürüldü! Banu Parlak duruşma sonrası... Haberi Görüntüle

TİCARET BAKANLIĞI ATAMA BAŞVURULARI NE ZAMAN?

Ticaret Bakanlığı personel başvuru alımı dijital ortamda 15-22 Mart döneminde gerçekleştirilecek. Sınavlara katılmak isteyenler, Kariyer Kapısı (>isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden başvurularını tamamlayabilecek.

Survivor'da bir ilk! Birleşme partisi öncesi izleyicileri kızdıracak yeni karar! Acun Ilıcalı nedenini açıkladı! Survivor'da bir ilk! Birleşme partisi öncesi izleyicileri kızdıracak yeni karar!... Haberi Görüntüle

TİCARET BAKANLIĞI ATAMA BAŞVURU SONUÇLARINA NASIL BAKILIR?

Başvuru sonuçları ile sözlü sınav tarihi, saati ve yeri daha sonra ">www.ticaret.gov.tr" internet adresinin "Duyurular" bölümünde yayınlanacak. Adaylar, sınavlarına ilişkin bilgileri Kariyer Kapısı üzerinden takip edecek.

Başarılı olan adayların listesi Bakanlığın sitesinden açıklanacak. Adaylar yerleştirme sonuçlarına ilişkin bilgileri, Kariyer Kapısı üzerinden öğrenebilecek.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading