Yandex Metrica

Makyaj malzemelerinin bozulduğu nasıl anlaşılır? İşte kozmetik ürünlerinin bozulduğunu gösteren belirtiler!

Makyaj malzemelerinin bozulduğu nasıl anlaşılır? İşte kozmetik ürünlerinin bozulduğunu gösteren belirtiler!

Kadınların her gün kullandığı kozmetik ürünlerinin de bir ömrü var. Son kullanma tarihi dışında bu ürünlerde görülen bazı yapısal değişimler artık bozulduğunu işaret edebilir. Peki makyaj malzemelerinin bozulduğu nasıl anlaşılır?

Yaşam

02.04.2024, 22:04

Kozmetik ürünlerinin bozulduğu nasıl anlaşılır? Bozuk makyaj ürünleri kendini belli eder mi? İşte cevaplar...

Makyaj çantası ya da dolabında hiç kullanılmamış bazı ürünleriniz olabilir. Bu ürünlerin son kullanma tarihi geçmişse ciltte alerjiye sebep olabileceğinden tercih edilmemesi gerekir. Peki bu kozmetikte PAO olarak isimlendirilen son kullanma tarihi ile ilgili bilgilendirme yazısı silinmişse ürünün bozulup bozulmadığını nasıl anlayacaksınız? 

Bu konuda bize ilk yardımcı olacak şey burnumuz ve ellerimiz. Eski olduğunu düşündüğünüz bir ürünü kullanmadan koklamak ve dokunmak gerekiyor. Eğer garip bir koku varsa içindeki içerikler bozulmuş olabilir. Pudra veya far gibi ürünlerde, taşlaşma veya birden bire kırılıp dökülme oluyorsa yine ürün bozulmuş demektir. 

Ünü sınırları aştı! Müge Anlı'ya Etipyopya'dan babasını aramak için geldi! Gerçekleri öğrenen kız acı haberle yıkıldı! Ünü sınırları aştı! Müge Anlı'ya Etipyopya'dan babasını aramak için geldi!... Haberi Görüntüle

FONDÖTEN

Fondötenin bozulduğu kıvamından anlaşılır. Bozuk fondöten, eskisine nazaran daha koyu olur. Uygulama sırasında topaklaşma görülür. Kokusunda da değişim vardır.

26 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 26 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

MASKARA

Maskarada ise kullanım zorlaşması ürünün bozulduğunu gösterir. Çoğu kadın maskara kuruduğunda sulandırır ancak bu sağlık için son derece yanlış bir hareket.

'Kenan Işık astral seyahatte kayboldu'demişti! Yusuf Güney'den ünlü sunucu hakkında bir akılalmaz açıklama daha! 'Kenan Işık astral seyahatte kayboldu'demişti! Yusuf Güney'den ünlü sunucu hakkında... Haberi Görüntüle

PUDRA, TOZ VE KREM FAR

Bozulan pudra ise rahatsız edici koku yayar ve içinde sert bloklar oluşur. Toz farının ömrünün tükendiğini ise, göz kapağına yaymakta zorlandığınız zaman anlarsınız. Ayrıca bozuk göz farı, yağ su dengesi bozulduğu için lekeli görünüme neden olur. Toz fara göre daha çabuk sürede bozulan krem farda renk ayrışmaları görmeye başladıysanız bozulmuş demektir.

Banu Alkan'dan Hadise'nin frikiklerine ağır eleştiri: Hadise demek... Banu Alkan'dan Hadise'nin frikiklerine ağır eleştiri: Hadise demek... Haberi Görüntüle

RUJ

Rujun koku ve renginin değişmesi de bozulduğunu gösterir. anlayabilirsiniz. Çok yumuşak ve yağlı hale gelmesi de rujun bozulduğuna işaret eder.

Kızılcık Şerbeti'nde oyuncu gerginliği! Sıla Türkoğlu ve Özge Özacar arasında rol krizi! Kızılcık Şerbeti'nde oyuncu gerginliği! Sıla Türkoğlu ve Özge Özacar arasında... Haberi Görüntüle

OJE

Ojelerin ise akıcılığı gitmeye başlamışsa ve kıvamı koyulaşmışsa bozulduğunu işaret eder. Renginde ve parlaklığında değişimlerin yaşanması da bozulduğunU gösterir.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading