Yandex Metrica

Kızılcık Şerbeti'nde oyuncu gerginliği! Sıla Türkoğlu ve Özge Özacar arasında rol krizi!

Kızılcık Şerbeti'nde oyuncu gerginliği! Sıla Türkoğlu ve Özge Özacar arasında rol krizi!

Kızılcık Şerbeti dizisinde 'Doğa' karakterini canlandıran Sıla Türkoğlu geri plana itildiğini, Görkem karakterini canlandıran Özge Özacar'ın rolünün ise arttırıldığından rahatsız olduğu iddia edilmişti. Sıla Türkoğlu ise o iddialara yanıt verdi.

Yaşam

30.04.2024, 09:40

Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa karakterini canlandıran Sıla Türkoğlu ile Görkem karakterini canlandıran Özge Özacar'ın sahnelerinin arttırıldığından rahatsız olduğu iddiası gündeme gelmişti. 

Ölümlerden döndü! Yeşilçam'ın ünlü yıldızı Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında açıklama! Ölümlerden döndü! Yeşilçam'ın ünlü yıldızı Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında... Haberi Görüntüle

GERİ PLANA İTİLDİĞİ İDDİASINA YANIT VERDİ

Sıla Türkoğlu ise o iddialara yanıt verdi. Türkoğlu'na muhabirler ise, "Dizide birçok karakter var yani çok geniş bir kadrosu var. Aslında son dönemin gözde isimlerindensin ama biraz geri planda kaldığını düşünüyor musun?" sorusunu cevapladı.

Sadettin Saran Fenerbahçe başkan adaylığından çekiliyor mu? Ali Koç detayı... Sadettin Saran Fenerbahçe başkan adaylığından çekiliyor mu? Ali Koç detayı... Haberi Görüntüle

'ŞİKAYETÇİ DEĞİLİM'

Türkoğlu ise; ''Yok hiç öyle düşünmüyorum. Gayet memnunum halimden. Haftanın 2 günü sete gidiyorum, geri kalanı bana kalıyor işte daha ne isterim. Hiç şikayetçi değilim işimden gücümden. Hepimiz işimizde gücümüzdeyiz" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading