Yandex Metrica

'İstanbul'a kar yağacak mı' sorusuna beklenmedik cevap! Uzmanlardan sevindiren haber geldi

Meteoroloji'den alınan hava durumu tahmin raporuna göre, karayelin etkisiyle hissedilir derecede düşen sıcaklıklar 'İstanbul'da kar yağacak' mı sorusunu beraberinde getirdi. Uzmanlar beklenen kar yağışıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Yaşam

23.01.2024, 20:07

Meteoroloji'den alınan hava durumu tahmin raporuna göre, ülkenin batısı kuvvetli sağanak yağışın etkisi altına giriyor. 

Fahriye Evcen yazı getirdi! Kumsalda verdiği pozlarla adeta takipçilerini büyüledi! Fahriye Evcen yazı getirdi! Kumsalda verdiği pozlarla adeta takipçilerini büyüledi! Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DA HAVA SICAKLIKLARI 8-9 DERECE ARASINDA

Anadolu'da sabah ve gece saatlerinde sıcaklıkların düşmesiyle don etkili olacak. İstanbul'da ise sert poyraz ile birlikte hava sıcaklıkları 8-9 derece arasında seyrediyor.

Ayrıca Meteoroloji Muğla için gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu. Sarı kodlu uyarılarda meydana gelebiilecek olumsuzluklara karşı vatandaşlar uyarıldı.

Canlı yayında şüpheli tavırları dikkat çekmişti! Müge Anlı'da Bedriye Kılıç'ın akıbeti belli oldu! Canlı yayında şüpheli tavırları dikkat çekmişti! Müge Anlı'da Bedriye Kılıç'ın... Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DA KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLACAK MI?

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da yaşanan soğuklar 'kar' ihtimalini akıllara getirirken uzamnlar kar yağışıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

O sadece bir pisuvar değil! Çin'deki bu icat hayal gücünü zorluyor O sadece bir pisuvar değil! Çin'deki bu icat hayal gücünü... Haberi Görüntüle

SICAKLIKLAR ARTACAK

'Kar kapıda' dondurucu soğuklar geliyor açıkamalarına cevap veren  uzmanlar, yakın bir zamanda kar yağışının beklenmediğini hatta sıcaklıklarının artacağını ifade etti.

İstanbul'da önümüzdeki 3-4 günlük periyotta önemli bir yağış beklenmediğini söyleyen uzmanlar Anadolu'nun ve Karadeniz'in yüksek kesimnleridne kar yağışı olabileceğinin altını çizdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading