Yandex Metrica

Aşkları kafaları karıştırdı! Serenay Sarıkaya Mert Demir aşkı gerçek mi?

Aşkları kafaları karıştırdı! Serenay Sarıkaya Mert Demir aşkı gerçek mi?

Son dönemlerde adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, şarkıcı Mert Demir ile aşk yaşamaya başlamasının ardından gündemden düşmüyor. Ünlü oyuncu yeni projesi 'Kimler Geldi Kimler Geçti' lansmanında basın mensuplarının sorularını cevaplarken 'reklam aşkı mı?' sorusuna sert çıktı.

Yaşam

11.05.2024, 09:21

Oyunculuk kariyerinde emin adımlarla tırmanmayı başaran özel hayatı ile de gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya son projesi ' Kimler Geldi, Kimler Geçti' dizisi lansmanını düzenlendi. 

Netflix'te 9 mayıs günü yayınalnamsı beklenen dizinin başrollerinde Metin Akdülger, Boran Kuzu, Hakan Kurtaş, Nil Sude Albayrak gibi ünlü isimlerin rol aldı.

Melek Mosso 'Ben uzun seviyorum' dedi, noktayı koydu! Melek Mosso 'Ben uzun seviyorum' dedi, noktayı koydu! Haberi Görüntüle

LANSMANDA RÜZGAR GİBİ ESTİ

Sarıkaya kırmızı elbisesi, siyah botları ve dağınık saçlarıyla geceye damgasını vurdu.

Hande Erçel annesini andı, Nurgül Yeşilçay oğluyla video çekti! İşte ünlülerin Anneler Günü paylaşımları Hande Erçel annesini andı, Nurgül Yeşilçay oğluyla video çekti! İşte... Haberi Görüntüle

SARIKAYA'YI KIZDIRAN 'REKLAM AŞKI' SORUSU

Ünlü oyuncu Sarıkaya basın mensuplarını nsorularını yanıtlamak için kameraların karşısına geçti. Sarıkaya'ya yeni aşkı Mert Demir'e yönelik sorulan sorular kızdırdı.

Sarıkaya'ya aşklarının gerçek mi yoksa sadece reklam aşkı olup olmadığı sorulunca ünlü oyuncu sert bir şekilde cevap verdi.

Arka Sokaklar dizisine bomba transfer! Sevilen oyuncu yeniden izleyiciyle buluşacak! Arka Sokaklar dizisine bomba transfer! Sevilen oyuncu yeniden izleyiciyle buluşacak! Haberi Görüntüle

'BEN ÖYLE YAŞAMIYORUM'

Sarıkaya, "Böyle şeyler milattan öncede kalmadı mı ya? Gerçek hayatta böyle şeyler var mı? Bana inanması çok güç geliyor, insanların buna inanması da bana çok tuhaf geliyor. Bunlar gerçek hayatta yok ya, ben böyle yaşamıyorum" dedi.

Sarıkaya lansman gecesinde konun konuşulmasını istemeyerek, "Hiç yeri değil bunun için. Başka bir zaman daha özel bir yerde inşallah konuşuruz bunu. Bunlar çok konuşulacak şeyler gibi gelmiyor bana. Şu an başka bir şeyin heyecanı var hepimizin üstünde. Bunu da başka bir şeyle bozmak istemem. Keyfimiz çok yerinde, çok teşekkür ederiz'' dedi.

Sosyal medyadan ise bazı kullanıcılar; ''Reklam aşkı olabilir. Önce Kerem Bürsin'le, sonra Mert Demir'le, ''Reklam değilse galaya Mert'le gelseydin!'' gibi yorumlar yapıldı.

Survivor'da beklenemdik eleme adayı! 'Gerçek yüzlerini gördüm' diyerek takım arkadaşlarını yerden yere vurdu! Survivor'da beklenemdik eleme adayı! 'Gerçek yüzlerini gördüm' diyerek takım arkadaşlarını... Haberi Görüntüle

EL ELE YAKALANMIŞLARDI

22 Nisan günü bir mekan çıkışı el ele görüntülenen Serenay Sarıkaya ve Mert Demir çiftinin aşkları belgelenmiş ikili aşkları hakkında  "Mert Demir ile birlikteliğiniz nasıl gidiyor?" sorusunu sorması üzerine ünlü oyuncu, "Güzel gidiyor, her şey yolunda, Milano tatili de harikaydı. Bayram için Mert ile planımız yok. Benim iş görüşmelerim var, onlarla ilgileneceğim" demişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading