Yandex Metrica

Bebeğinizi yıkarken bunlara dikkat edin! Banyo rutininin en önemli noktası güvenlik!

Bebeğinizi yıkarken bunlara dikkat edin! Banyo rutininin en önemli noktası güvenlik!

Bebeğin bakımı bir anne için en güzel uğraş. Kıyafetlerini giydirmek, yemeğini yedirmek, banyo yaptırmak annenin bebeği ile arasındaki iletişimi ve bağı da oldukça güçlendiriyor. Ancak özellikle ilk 6 ay banyo yaptırmak biraz dikkat istiyor. İşte bu konuda ilk kez annelik heyecanını yaşayanlara yardımcı olabilecek ipuçları.

Yaşam

23.01.2024, 19:57

Bebek banyosu, temizlik ve bakım ihtiyacının karşılanmasının yanı sıra bebeği rahatlatıp sakinleştiren bir rutindir. Banyo zamanı, küçük çocuğunuzla paylaşmak için eğlenceli ve özel bir zaman. Tabi bir o kadar da dikkatli olmak gerekiyor. Bebeğine keyifli bir banyo yaptırmak isteyen anneler şu püf noktaları bilerek banyo rutinini uygulayabilir.

Babasını kaybeden sihirli annem dizisi oyuncusu Damla Ersubaşı eski eşi ve kayınbiraderine öfke kustu Babasını kaybeden sihirli annem dizisi oyuncusu Damla Ersubaşı eski eşi... Haberi Görüntüle

BEBEĞİ GÖZETİMSİZ BIRAKMAYIN

Bebeğinizi veya küçük çocuğunuzu bir dakika bile olsa asla gözetimsiz bırakmayın.  Çocuklar ufacık bir suda bile boğulabilir. Bu nedenle, başlamadan önce ihtiyacınız olan tüm malzemeleri toplayın ki yanından ayrılmanız gerekmesin. 

Sudayken daima en az bir eliniz bebeğinizin üzerinde olsun. Kapı zili veya telefon çalarsa ve cevap vermeniz gerektiğini düşünüyorsanız, bebeğinizi bir havluya sarın ve yanınıza alın.

Yoğun bakıma kaldırılan Nuri Alço'dan haber geldi! Ünlü oyuncu sevenlerine bu sözlerle seslendi! Yoğun bakıma kaldırılan Nuri Alço'dan haber geldi! Ünlü oyuncu sevenlerine... Haberi Görüntüle

SUYUN SICAKLIĞINI İYİ KONTROL EDİN

Banyonun rahat bir şekilde sıcak olduğundan emin olun. Banyo suyunu rahat bir şekilde sıcak hale getirin. Çok sıcak olmadığından emin olmak için bileğinizle veya dirseğinizin iç kısmıyla test edin. Bebekler ve küçük çocuklar genellikle muhtemelen sizin yaptığınızdan çok daha soğuk bir küveti tercih eder.

Su hala akarken bebeğinizi veya yürümeye başlayan çocuğu küvete koymayın. Su sıcaklığı değişebilir veya çok derinleşebilir. Ayrıca, akan suyun sesi bazı bebekler için çok gürültülü olabilir.

Ölümlerden döndü! Yeşilçam'ın ünlü yıldızı Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında açıklama! Ölümlerden döndü! Yeşilçam'ın ünlü yıldızı Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında... Haberi Görüntüle

KÜVETE KAYDIRMAZ PASPAS KOYUN

Aile küvetini güvenli hale getirin. Küvetler inanılmaz derecede kaygandır, bu nedenle daha güvenli oturma için kauçuk bir banyo paspası kullanabilir. 

Banyo yaptırmaya başlamadan aşağıdaki malzemeleri hazır bulundurmanız önemli olabilir. Bebek banyo küveti, bebek şampuanı ve sabunu, temiz bezler, gözlerini silmek için steril göz mendili, banyo sonrası kurutmak için havlu, temiz giysileri, temiz bez ve pişik kremi.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading