Yandex Metrica

AB raporu yayımlandı! 2021 en sıcak 5. yıl olarak kayıtlara geçti

AB raporu yayımlandı! 2021 en sıcak 5. yıl olarak kayıtlara geçti

Avrupa Birliği Copernicus İklim Değişikliği Servisi'nin 1979 yılına dayanan kayıtlarına göre 2021 yılı en sıcak beşinci yıl olarak kayıtlara geçti.

Yaşam

23.01.2024, 18:35

Avrupa Birliği'nin Copernicus İklim Değişikliği Servisi’nin 2021 yılına dair sıcaklık raporu paylaşıldı.

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

2021 YILI  TARİHİN EN SICAK 5. YILI

İklim bilimcisi olan Zeke Hausfather tarafından analiz edilen bulgularda, 2021 yılının tarihin en sıcak 5’inci yılı olduğu belirtildi.

Tarz giyinmeyi onun sayesinde öğrendiler! Modaya yön veren dünyaca ünlü tasarımcı hayatını kaybetti! Tarz giyinmeyi onun sayesinde öğrendiler! Modaya yön veren dünyaca ünlü... Haberi Görüntüle

KÜRESEL SICAKLIK VERİLERİ YAYIMLANACAK

1979 yılına dayanan kayıtlara göre Copernicus’un resmi verileri Ocak ayı içerisinde açıklamasının beklendiği belirtilirken, NASA, NOAA, U.K. Met Office ve Berkeley Earth tarafından 19. yüzyıla kadar uzanan kayıtlara dayanan ek küresel sıcaklık verilerinin de yayımlanacağı aktarıldı.

Ünlü fenomen Amerika'da ölü bulundu! Sosyal medyada hesabındaki korkunç detay ise tüyler ürpertti! Ünlü fenomen Amerika'da ölü bulundu! Sosyal medyada hesabındaki korkunç detay... Haberi Görüntüle

LA NİNA HAVA OLAYININ SICAKLIKLARIN DÜŞMESİNE NEDEN OLDUĞU AKTARILDI

Berkley Earth'te araştırma bilimcisi olan Hausfather, diğer veri kaynaklarının 2021'i kayıtlardaki en sıcak beşinci ila yedinci en sıcak yıllar arasında bir yerde sıralayacağını söyledi.
Geçen yıl, şimdiye kadarki en yüksek Haziran-Ağustos arası ortalama kara sıcaklığının tespit edildiği belirtilirken, Pasifik Okyanusu'nda görülen bir soğuma örneği olan La Nina hava olayının Ekim ayında geldiği ve sıcaklıkların düşmesine neden olduğu aktarıldı.

İbrahim Tatlıses ile oğlu arasındaki gerilim tırmanıyor! 'Akıl sağlığım yerinde' demişti! Mahkeme ünlü sanatçı hakkında son kararını verdi! İbrahim Tatlıses ile oğlu arasındaki gerilim tırmanıyor! 'Akıl sağlığım yerinde'... Haberi Görüntüle

EN SICAK 22 YILIN 21'İNİN 2000 YILINDAN BU YANA MEYDANA GELDİĞİ SÖYLENDİ

Hausfather'ın Copernicus verileriyle ilgili analizine göre, 2021'in ortalama sıcaklığının 2018 ve 2015'e yakın olduğu vurgulandı. Copernicus, tarihte kayda geçen en sıcak 22 yılın 21'inin 2000 yılından bu yana meydana geldiğinin de altını çizdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading