Yandex Metrica

İbrahim Tatlıses ile oğlu arasındaki gerilim tırmanıyor! 'Akıl sağlığım yerinde' demişti! Mahkeme ünlü sanatçı hakkında son kararını verdi!

İbrahim Tatlıses ile oğlu arasındaki gerilim tırmanıyor! 'Akıl sağlığım yerinde' demişti! Mahkeme ünlü sanatçı hakkında son kararını verdi!

İmparator lakaplı ünlü ses sanatçısı İbrahim Tatlıses, torununu mahkemeye vermesi sonrasında oğlu Ahmet Tatlıses arasındaki gerilim giderek tırmanmaya başladı. Tatlıses'in oğlu hakkındaki açıklamaları sonrası mahkeme İbrahim Tatlıses hakkında ''akli dengesi yerinde değil'' kararını verdi.

Yaşam

25.04.2024, 17:33

Türkiye'nin ünlü arabesk ses sanatçılarından olan ''Haydi Söyle, Mavişim, Dom Dom Kurşunu, Aramam, Şemmame, Leylim Ley'' gibi ses getiren şarkıları söyleyen 72 yaşındaki ''İmparator'' lakaplı İbrahim Tatlıses'in oğlu arasında yaşanan tartışmaya bir yenisi daha eklendi. 

Türkiye ayağa kalktı! Esra Erol'da bu nasıl anne baba dedirten olay! Tüm gerçekler banka dekontuyla ortaya çıktı! Türkiye ayağa kalktı! Esra Erol'da bu nasıl anne baba dedirten... Haberi Görüntüle

OĞLU VE TORUNU İLE MAHKEMELİK  OLDU

Geçtiğimiz aylarda ünlü sanatçının oğlunun 'Tatlıses restorant' adında açtığı iş yerini isim hakkı nedeniyle dava etmişti. 

Sonrasında ise ünlü saantçı orunu Mert Tatlıses'i dairesini haksız yere işgal ettiği gerkçesiyle dava etmişti. O davada ise mahkem İbrahim Tatlıses'i haklı buldu ve torununa 370 bin 346 TL tazminat ödemesine karar verdi. 

Sarışınları kıskandı saçlarını boyattı! Rihanna'nın yeni imajını görenler gözlerine inanamadı! Sarışınları kıskandı saçlarını boyattı! Rihanna'nın yeni imajını görenler gözlerine inanamadı! Haberi Görüntüle

'AKLİ DENGEM YERİNDE' 

Tatlıses ailesi arasında yaşanan gerilimler sonrasında ise İbrahim Tatlıes açıklamada bulundu.

Tatlıses, ''Ahmet, bana 'aklı melaikeleri yerinde değildir' diyerek iftira attı. 'Sağlamdır' raporu almak için beş tane hastane dolaştım'' dedi. 

Yargıtay'dan emsal karar! Kocasının cebinden izinsiz para alanlar yandı! Yargıtay'dan emsal karar! Kocasının cebinden izinsiz para alanlar yandı! Haberi Görüntüle

OĞLUNA AĞIR SÖZLER SARF ETMİŞTİ

Adli Tıptan'da rapor aldığını belirten Tatlıses, ''Hepsi, 'akıl sağlığı yerindedir' raporu verdi. Yetinmedim, bir de adli tıptan rapor aldım. Hakim, 'Akıl sağlığı yerinde değilse, bin 500 şarkıyı nasıl ezbere okuyor?' dedi. Ahmet şimdi görecek! Baba-oğul ilişkisi nasılmış, görecek.'' dedi.

Ezra Ezmeci dondu kaldı! Canlı yayınında yeni gelin Ayşegül'den şok itiraf: Eltim bebeğimi alıp... Ezra Ezmeci dondu kaldı! Canlı yayınında yeni gelin Ayşegül'den şok... Haberi Görüntüle

''BEN TORUNUM VE ÇOCUKLARIMA HEP BAKTIM''

Tatlıses oğlu Ahmet Tatlıses'i evlatlıktan reddetmediğini ancak mirasından faydalanmasın diye reddimiras yapacaını belirterek, ''Bodrum'da verdiğim dört evi de kendisinden alacağım. Evlatlıktan reddedemiyorum, ama reddi miras yapacağım. Ona verdiğim yedi dükkanı da daha önce batırdı, başkalarına devretti. Ben çocuklarıma ve torunlarıma bugüne kadar hep baktım. Hepsinin evleri, arabaları alındı, maaşları ödeniyor.'' dedi.

Oğlu Ahmet hakkında ağır sözler sarfeden Tatlıses 'oğlum Ahmet adam olmaz' diyerek, ''Kardeşlerinin de malına çökmüş. Artık yok öyle beleşten bir hayat! Bundan sonra babalık neymiş, görecek gününü!'' dedi.

'Her şeye hazırlıklı olun' demişti! Gonca Vuslateri erken doğum yaptı! 'Her şeye hazırlıklı olun' demişti! Gonca Vuslateri erken doğum yaptı! Haberi Görüntüle

MAHKEME 'AKLİ DENGESİNİN YERİNDE OLMADIĞINA' KARA VERDİ

Oğlu Ahmet Tatlıses ise avukatı aracılığıyla babasının akli dengesinin yerinde olup olmadığı hakkında açıklamada bulundu.

Ahmet Tatlıses'in avukatı bir baın açıklamsı yayınladı. Açıklamada yer alan bilgiye göre, "İbrahim Tatlıses'in akıl sağlığı durumu ile ilgili birbiri ile çelişen üç adet sağlık raporu bulunmaktadır. Kapsamlı muayene neticesinde İbrahim Tatlıses'in akli dengesinin tam olarak yerinde olmadığına dair rapor tanzim edilmiştir." yer aldı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading