Yandex Metrica

Sarışınları kıskandı saçlarını boyattı! Rihanna'nın yeni imajını görenler gözlerine inanamadı!

Sarışınları kıskandı saçlarını boyattı! Rihanna'nın yeni imajını görenler gözlerine inanamadı!

Tüm dünyanın sevilen siyahi sanatçıları arasında yerini alan Barbadoslu ünlü şarkıcı Rihanna imaj değişikliğin gitti. 

Yaşam

27.04.2024, 15:23

Forbes'in Dünya'nın En güçlü Kadınları arasında yerini alan, en zengin şarkıcılar arasınd bulunan 36 yaşındaki ünlü şarkıcı Rihanna adından söz ettirmeye devam ediyor.

Takı merasimi dudak uçuklattı! Kadir Ezildi'nin nişanlısına taktığı takılar gündem oldu! Takı merasimi dudak uçuklattı! Kadir Ezildi'nin nişanlısına taktığı takılar gündem... Haberi Görüntüle

ESKİ HALİNDEN ESER KALMADI

''Umbrella'', ''We Found Love'', ''Work'', ''Diamonds'', ''Where Have You Been'' gibi şarkıları seslendiren dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna imajını değiştirdi. 

Kendi kurmuş olduğu markası Fenty'nin etkinliğine katılan ünlü şarkıcı Rihanna doğumundan sonra kameralar karşısına şaşırtan bir değişiklikle çıktı. 

16 Temmuz 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 16 Temmuz 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

SAÇLARINI SARIYA BOYATTI

Ünlü şarkıcı kahküllü ve sarıya boyanmış saçlarıyla dikkatleri üzerine çekti. 

Siyahi şarkıcının, ani bir kararla siyah saçan sarı saça geçmesinin nedeni merak edilirken, sosyal medya da ise yeni tarzı hayranları tarafından çok beğenildi. 

Hadise'den bomba aşk! Yeni sevgilisi ünlü iş adamı çıktı! Magazin dünyası çalkalandı! Hadise'den bomba aşk! Yeni sevgilisi ünlü iş adamı çıktı! Magazin... Haberi Görüntüle

DÜNYANIN EN PAHALI DÜĞÜNÜNDE SAHEN ALMIŞTI

Geçtiğimiz aylarda ise dünyanın en zenginleri listesinde yerini alan Hintli iş insanı  Mukesh Ambani'nin oğlunun düğününde sahne alan ünlü şarkıcı 20 milyon dolardan fazla para kazanmmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading