Yandex Metrica

Yeniden Refah Milli Görüş çizgisinden çıktı! Amaçları İstanbul'da AK Parti'ye kaybettirmek mi?

Yeniden Refah Milli Görüş çizgisinden çıktı! Amaçları İstanbul'da AK Parti'ye kaybettirmek mi?

Konya Akıncılar Derneği Platformu, 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerle ilgili bir toplantı düzenledi. Dernek başkanı Ahmet Poçanoğlu, Yeniden Refah Partisi'ne sert sözlerde bulundu. Poçanoğlu, Milli görüşün lideri Necmettin Erbakan'ın çizgisinden ilerlemeyen YRP'ye ''Hocamızın manevi mirası ve davası 'Miras yedi' ellerde savrulmaktadır' dedi.

Gündem

12.04.2024, 11:38

Konya Akıncılar Derneği Platformu, dernek başkanı Ahmet Poçanoğlu başkanlığında toplandı. Poçanoğlu, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler için Yeniden Refah Partisi'ne sert sözlerde bulundu. Poçanoğlu, Yeniden Refah Partisi'nin Milli Görüş çizgisinden çıktığını, YRP'nin 'Miras yedi' liderinin gerçek amacının İstanbul'da AK Parti'ye kaybettirmek olduğunu belirtti.

Ahmet Poçanoğlu, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimler için şu ifadeieri kullandı;

Teleferik kazasında mahsur kaldılar! Kurtarma ekipleri 'manzaranın tadını çıkarın' diye gençleri sakinleştirdi! Teleferik kazasında mahsur kaldılar! Kurtarma ekipleri 'manzaranın tadını çıkarın' diye... Haberi Görüntüle

HER SEÇİMİN BİR ARKA PLANI VARDIR!

Poçanoğlu, ''Ülkemizin coğrafi konumu, tarihi mirası, ve kendisinden beklenen misyon sebebiyle bu topraklarda hiç bir seçim sadece bir seçim olarak kalmaz. Ve her seçimin daima bir arka planı vardır. Seçimler ülkemizi, insanımızı, geleceğimizi, uzun süreler etkiler. '' ifadelerini kullandı.

Poçanoğlu sözlerine, ''Seçim sonuçları, ya seçimlere her zaman müdahil olan, ülkemiz üzerinde de hesabı olan Siyonist haçlıları sevindirir. Ya da bizden umudu ve beklentisi olan gönül coğrafyamızın mazlum insanlarını sevindirir. Her seçim tabiatı gereği önemlidir. Bu seçim ve sonrası, geleceğe dönük planları, hesaplaşmaları, dünyada ve yakın coğrafyamızda bizi, ülkemizi ve nesillerimizi derinden etkileyecek yeni ve beklenmedik gelişmeleri içinde barındırdığı için önemlidir'' ifadeleri ile devam etti.

İsfahan İran'ın başkenti mi? İsfahan nerede, yüz ölçümü, nüfusu ne kadar? İsfahan İran'ın başkenti mi? İsfahan nerede, yüz ölçümü, nüfusu ne... Haberi Görüntüle

ERBAKAN HOCANIN MİRASI VE DAVASI YANLIŞ ELLERDE!

Poçanoğlu, Milli görüşün lideri Necmettin Erbakan'ın davasına hayatını adadığını, bilinçli ve gerçek bir dava adamı olduğunu ifade etti.

Poçanoğlu, ''Özgün bir düşünce olarak ortaya çıkan ve insanımıza yeni bir heyecan ve diriliş vaad eden "milli görüş" fikrinin lideri Necmettin Erbakan hocamız, hayatı “iman ve cihat” olarak yaşadı ve yaşattı. Lakin hocamızın manevi mirası ve davası ne yazık ki “ miras yedi “ ellerde Savrulmalar yaşamaktadır.'' dedi.

Ahmet Poçanoğlu, ''Biz Akıncılar, Necmettin Erbakan hocamızla, 1969 yılının Konya seçim çalışmalarında başladığımız “ruh köküne “ dayalı milli ve yerli yolculuğumuza devam ediyoruz. Bir iman ve aksiyon insanı olan merhum Erbakan hocamız hayatını, dinine, milletine, vatanına adamış bilinçli bir lider ve dava adamıdır. Kendisini ve zamanını aşan kutsal idealleri uğrunu mücadele etti. Bizler O’nun, ömrünü adadığı İslam davasının akıncı mücahitleriyiz'' ifadelerini kullanarak, Necmettin Erbakan'ın yolundan devam ettiklerini vurguladı.

Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında kavga mı etti, neden? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında kavga mı etti,... Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN DAVASINA BİLEREK ZARAR VERİYORLAR!

Yeniden Refah Partisi'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararlı davasına bilerek zarar verdiğini vurgulayan Poçanoğlu, ''Necmettin Erbakan hocamızın oğlu Fatih Erbakan ve partisi çilesiz ve emeksiz, elde ettiği imkân ve nimetlerle imtihan olmakta. Bazı partiler bugün, hocamızın bütün hayallerini gerçekleştiren Recep Tayyip Erdoğan’a ve davasına zarar verecek, kaybettirecek yoldadır. Fatihin emaneti Ayasofya’yı Siyonist Hristiyanların meydan okumalarına rağmen, camiye dönüştüren, adanmış dava adamı Recep Tayyip Erdoğan’a kaybettirmek vebaldir. Yeniden Refah Partisi kendisi bir kazanan olmayacaktır. Son bir asırdır horlanan Anadolu insanının, elli yıl önce Erbakan hocamızla başlayıp, Recep Tayyip Erdoğan’la devam eden vakarlı mücadelesini zayıflatmak ancak “ kindar muhterisleri” sevindirir'' ifadelerini kullandı.

BEDAŞ DUYURDU: İstanbul'un 28 ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacak! 15 NİSAN 2024 Elektrikler ne zaman gelecek? Bağcılar, Esenyurt, Avcılar, Beşiktaş... BEDAŞ DUYURDU: İstanbul'un 28 ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacak! 15 NİSAN... Haberi Görüntüle

AMAÇLARI İSTANBUL'DA AK PARTİ'YE KAYBETTİRMEK

Yeniden Refah Partisi'nin İstanbul'da bilerek aday çıkardığını vurgulayan Poçanoğlu, Yeniden Refah Partisi'nin gerçek amacının İstanbul'da AK Parti'ye seçimi kaybettirmek olduğunu belirtti.

Poçanoğlu, ''Yeniden Refah Partisi bu seçimde İstanbul’da, AK Parti’ye, Recep Tayyip Erdoğan’a kaybettirebilecektir. Erbakan hocamızla yol yürüyen bazı eski dostlar bugün, darbe dönemlerinin ve vesayetin kutsallarımıza söven güçlü adamlarıyla birliktedir ve AK Partinin karşısındadır. Fatih Erbakan bu seçimdeki duruşuyla, ceberut çevik birlerin, iftar sofralarında rakı isteyenlerin katıldığı milli güvenlik kurulu toplantılarında, milletimiz adına boncuk boncuk ter döken “yalnız ve savunmasız adamı” değil, kendisine bu zulmü yapanları sevindiriyor. Hangi gerekçe, hangi vicdan bunu makul bulur. Hiç bir gerekçe, bizi geriletmeye, kutsallarımızı çiğnetmeye, kazanımlarımızı kaybettirmeye mazeret olamaz. Dünyanın her yerinde bize umut bağlayan mazlumlara, hayal kırıklığı yaşatamayız'' ifadelerini kullandı.

Poçanoğlu, Konya Akıncılar Derneği Platformu'nun Erdoğan'ın yanında olduğunu belirterek, oylarını 31 Mart günü AK Parti'ye vereceklerini açıkladı.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading