Yandex Metrica

Teleferik kazasında mahsur kaldılar! Kurtarma ekipleri 'manzaranın tadını çıkarın' diye gençleri sakinleştirdi!

Antalya'daki teleferik faciasında 1 kişinin öldüğü, 10 kişinin de yaralandığı 184 kişinin ise mahsur kaldığı teleferik kazasında, kurtarma görevlileri, teleferikte mahsur kalan gençleri sakinleştirdi. 'Manzaranın tadını çıkarın' diyerk gençlerle sohbet etti.

Gündem

14.04.2024, 04:32

Antalya'da bayramın üçüncü günü yaşananteleferik faciasında 184 kişi mahsur kalmış, 10 kişi yaralanarak bir kişi de hayatını kaybetmişti. 

Bölgeye çok sayıda arama kurtarma ekibi, AFAD, JAK, itfaiye ekipleri sevk edilmiş, havada mahsur kalan vatandaşları kurtarma çalışmaları ise helikopterler eşliğinde sürdürülmüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan TBMM'de Özgür Özel'le görüştü: 'Önümüzdeki hafta bir araya geleceğiz' Cumhurbaşkanı Erdoğan TBMM'de Özgür Özel'le görüştü: 'Önümüzdeki hafta bir araya... Haberi Görüntüle

184 KİŞİNİN TAMAMI KURTARILDI

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde dün akşam saatlerinde yaşananan teleferik faciasında toplamda 7 helikopter, 87 araç ve 500 personelin 22 saat süren çalışmaları sonrasında 184 kişinin tamamı kurtarıldı.

23 Nisan Üsküdar Zeynep Bastık konseri saat kaçta başlayacak? Zeynep Bastık konseri nerede, ne zaman yapılacak? 23 Nisan Üsküdar Zeynep Bastık konseri saat kaçta başlayacak? Zeynep... Haberi Görüntüle

MAHSUR KALAN 8 GENÇ KURTARILDI

Teleferikte mahsur kalan 8 genci kurtarmaya çalışan, arama kurtarma ekibi görevlisinin kamerasına ise kurtarma anları yansıdı.

Arama kurtarma görevlisi mahsur kalan gençleri sakinleştirmeye çalıştığı anlar sosyal meday da çok konuşuldu.

Son dakika... Heniyye: 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hamas'ı Kuvay-i Milliye'ye benzeten açıklaması Filistin halkı için övünç kaynağıdır' Son dakika... Heniyye: 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hamas'ı Kuvay-i Milliye'ye benzeten açıklaması... Haberi Görüntüle

'MANZARANIN TADINI ÇIKARIN' DİYEREK SAKİNLEŞTİRDİ

Arama kurtrma ekibi teleferikte bulunan gençleri sakinleştirmek için; "Merhaba, şimdi birazdan sizi indireceğim. Yalnız biraz sıkıntılı bir işlem. Sırayla indireceğim çıkacağım. Bence şu an manzaranın tadını çıkartın. Sadece benim dediklerimi yapsanız yeterli." dediği anlar yer aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Loading