Yandex Metrica

Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında kavga mı etti, neden?

Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında kavga mı etti, neden?

Söylemezsem Olmaz programının neşeli yüzleri Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik, canlı yayında beklenmedik bir şekilde karşı karşıya geldiler. Tartışma, konukları değerlendirirken fikir ayrılığına düşmeleriyle başladı ve hızla tansiyon yükseldi. Arto'nun müdahalesi yeterli olmadı ve programın akışı durduruldu. Reklam arasına girilerek, gergin atmosferin yatışması amaçlandı. Peki, Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında kavgamı etti, neden?

Gündem

05.05.2024, 13:34

Beyaz TV'de izleyicilerle buluşan Söylemezsem Olmaz programının deneyimli yorumcuları Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu, dünkü canlı yayında beklenmedik bir gerilim yaşadılar. Aniden sinirlenen Sarıoğlu, ortağına karşı yükselen sesiyle tepkisini gösterdi, stüdyoda gerilim tırmandı. Peki, Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında kavga mı etti, neden?

Doğukan Dudaroğlu kimdir? Doğukan Dudaroğlu ne iş yapıyor? Doğukan Dudaroğlu kimdir? Doğukan Dudaroğlu ne iş yapıyor? Haberi Görüntüle

HANDE SARIOĞLU VE YAĞMUR ÇEVİK CANLI YAYINDA KAVGA MI ETTİ, NEDEN? 

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya iddialarına ilişkin konuşan Arto ve Çevik'in Hasan Can Kaya'dan bahsetmesini anlayamadığını belirten Çevik, "Biz bu konuya nereden geldik?" diye sorunca tansiyon tavan yaptı. Partnerine tepki gösteren Yağmur Çevik aniden sinirlenerek, "Sen ne yapmaya çalışıyorsun? Ben seni anlayamadım. Biz magazin içinde magazin yapıyoruz hayatım ne sorguluyorsun şu an? Her seferinde şunu yapıyorsun. Spor spikeri olduğun için seni anlıyorum ama bu magazin. Ben burada istediğimi söylerim. Sen biraz magazin izlesene. Sen ne konuşmak istiyorsun söyle anlatayım ben sana. Senin bu hallerinden çok sıkılıyorum. Magazin bilmiyorsan da söyle ben de Arto ile konuşayım. Hayırdır, bana kim sus diyebilir? Ben rahatım sen daha yeni magazin yapıyorsun ben 4 yıldır... Sen merak etmesen de dinlemesen de olur. Sen YouTube programı çekmiyorsun. Sen bir Yağmur Çevik izle ve kimle aynı masaya oturduğunu öğren. Dön bir kendine sonra bir de bana bak" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading