Yandex Metrica

Sitede Ara

Burcu Biricik kızının ismi ne? Burcu Biricik kızının adını ne koydu?

Burcu Biricik kızının ismi ne? Burcu Biricik kızının adını ne koydu?

Ünlü oyuncu Burcu Biricik, yakın bir zamanda anne oldu ve bu sevinci sevenleriyle paylaştı. Biricik'in kızının ismi ise hayranları tarafından merak ediliyor. Bebeğin adını öğrenmek için sabırsızlıkla bekleyen hayranları, Biricik'in bu mutlu haberiyle sevinçlerini paylaşıyor. Peki, Burcu Biricik kızının ismi ne? Burcu Biricik kızının adını ne koydu?

Gündem

18.05.2024, 15:49

Burcu Biricik, 2016 yılından bu yana Emre Yetkin ile mutlu bir evlilik yürütüyor ve şu sıralar anne olmanın heyecanını yaşıyor. Ünlü oyuncu, 35. yaş gününde doğacak kızına vereceği ismi kutlama sırasında açıkladı. Peki, Burcu Biricik kızının ismi ne? Burcu Biricik kızının adını ne koydu?

İletişim Başkanı Altun ABD'deki Türklere seslendi: 'Sizleri birer vatandaş diplomat olarak görüyoruz' İletişim Başkanı Altun ABD'deki Türklere seslendi: 'Sizleri birer vatandaş diplomat... Haberi Görüntüle

BURCU BİRİCİK KIZININ İSMİ NE?

Son olarak "Camdaki Kız" dizisinde "Nalan" karakterini canlandıran Burcu Biricik, birkaç ay önce anne olacağını duyurmuştu. 2016 yılında Emre Yetkin ile evlenen ve mutlu bir birlikteliği olan Biricik, kızını kucaklamak için heyecanla gün sayıyor ve 35 yaşına bastı.

Ünlü oyuncu Burcu Biricik, doğum günü partisinde beyaz bir elbise tercih etti ve kızının adını duyurdu. Partide dostlarına teşekkür eden Biricik, kızının adının Luna olacağını açıkladı. İlk kez annelik heyecanı yaşayan Burcu Biricik, doğum günü pastasının üzerine kızı Luna'nın adını yazdırdı. Bu anlamlı detay, doğum günü kutlamasına özel bir dokunuş olarak nitelendirildi.

İletişim Başkanlığı'ndan Erdoğan-Miçotakis zirvesine ilişkin açıklama: 'Dışişleri Bakanları görevlendirildi' İletişim Başkanlığı'ndan Erdoğan-Miçotakis zirvesine ilişkin açıklama: 'Dışişleri Bakanları görevlendirildi' Haberi Görüntüle

BURCU BİRİCİK KİMDİR?

1989 yılında Antalya'da doğan Burcu Biricik, Miss Mediterranean güzellik yarışmasında Akdeniz Kraliçesi seçilerek geniş kitlelerin dikkatini çekti. Lise yıllarında tiyatro festivalinde ödül kazandıktan sonra profesyonel oyunculuk kariyerine adım atan Biricik, Ege Üniversitesi Arkeoloji Bölümü'nden mezun oldu ve Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi aldı.

Kariyerine stajyer olarak başladığı Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda çeşitli oyunlarda rol aldı. 2007'de televizyon dünyasına adım atan Biricik, Maçolar dizisindeki yan rolüyle ilk kez televizyonda yer aldı. Daha sonra kısa film ve oyunculuk yarışmalarında boy gösterdi. 2011'de Muhteşem Yüzyıl ve Ustura Kemal gibi dizilerde küçük roller üstlendi. Düşman Kardeşler dizisindeki performansı dikkat çekti.

Biricik, kariyerindeki çıkışı Şeref Meselesi dizisiyle yaşadı ve bu süreçte çeşitli reklam filmlerinde de rol aldı. Hayat Şarkısı, Çiçero, Kuzgun ve Fatma gibi önemli yapımlarda yer aldı. 2021-2023 yılları arasında ise Camdaki Kız dizisinde "Nalan İpekoğlu" karakterine hayat verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading