Yandex Metrica

Dilan Polat öldü mü, intihar mı etti? Dilan Polat son durumu ne?

Dilan Polat öldü mü, intihar mı etti? Dilan Polat son durumu ne?

Sosyal medyada aktif olan ve bir güzellik merkezi işleten Dilan Polat, bir süre önce eşi Engin Polat ile birlikte 'kara para aklamak' ve 'yasa dışı bahis çetesine üye olmak' gibi suçlamalarla tutuklanmıştı. Peki, Dilan Polat öldü mü, intihar mı etti? Dilan Polat son durumu ne?

Gündem

18.05.2024, 21:59

Sosyal medya platformlarında aktif olan ve bir güzellik merkezi işleten Dilan Polat, örgüt kurma, kara para aklama ve silahlı saldırıya azmettirme suçlamalarıyla ilgili olarak 7 aydır tutuklu bulunmaktadır. Geçtiğimiz günlerde görülen mahkeme duruşmasında tutukluluğuna devam kararı verilmesinin ardından Dilan Polat, büyük bir sinir krizi geçirmiştir. Bu kriz sonrasında cezaevinde intihara teşebbüs ettiği ortaya çıkmıştır. Peki, Dilan Polat öldü mü, intihar mı etti? Dilan Polat son durumu ne?

Dilan Polat

Dilan Polat

Tesis kapasiteleri artıyor: Silivri ve Tuz Gölü'nde doğalgaz depolama tesisleri 12 milyar metreküpe çıkacak! Tesis kapasiteleri artıyor: Silivri ve Tuz Gölü'nde doğalgaz depolama tesisleri... Haberi Görüntüle

İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNMUŞTU

Silivri Marmara Cezaevi'nde tutuklu bulunan Dilan Polat, koğuşunda "Ölmek istiyorum" diye bağırarak kendini kesmeye çalıştı. Cezaevi görevlileri tarafından müdahale edilerek hastaneye kaldırılan Polat'ın kollarında ve vücudunun çeşitli yerlerinde kesikler tespit edildi. Hastanede yapılan muayenenin ardından psikolojik tedavi altına alınan Dilan Polat, daha sonra tekrar cezaevine gönderildi.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada hakim, Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Mahkeme kararının ardından büyük bir sarsıntı geçiren Dilan Polat'ın cezaevinde intihara teşebbüs ettiği öğrenildi.

Dilan Polat'ın avukatı Hüseyin Kaya, müvekkilinin büyük bir sinir krizi geçirdiğini ve kendine zarar verdiğini doğruladı. Ancak, Polat'ın bu zararı ne ile verdiğine dair bilgi sahibi olmadığını belirtti.

3 ayrı organize suç örgütü çökertildi! MAHZEN-46 ile 112 şüpheli yakalandı 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi! MAHZEN-46 ile 112 şüpheli... Haberi Görüntüle

DİLAN POLAT KİMDİR?

İstanbul'da 21 Temmuz 1990 tarihinde doğan Dilan Polat, eğitim hayatına aynı şehirde devam etmiş ve evli olan iki çocuk annesidir.

İş hayatına doğum fotoğrafçılığıyla adım atan Polat, birçok ünlü ismin fotoğrafçılığını üstlenmiştir. 2017 yılında güzellik merkezlerinin kurucusu olarak da başarılı bir kariyer inşa etmiş ve adını duyurmuştur.

İş hayatındaki başarılarıyla birlikte, sosyal medyada da geniş bir takipçi kitlesi bulunan Dilan Polat, Instagram'da 5 milyondan fazla takipçiye sahiptir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading