Yandex Metrica
Reklam Görseli

Hangi maden suyunda dışkı tespit edildi? Dışkı tespit edilen maden suyu markası hangisi?

Hangi maden suyunda dışkı tespit edildi? Dışkı tespit edilen maden suyu markası hangisi?

Maden sularının içeriği son zamanlarda tartışma konusu oldu. Bu kez Fransa merkezli markanın maden suyunda dışkı ve insanda bulunan bakteri tespit edildiği açıklandı. Açıklama Fransız Sağlık Kurumu (DGS) tarafından yapıldı. Bölgede yaşanan fırtına ve şiddetli yağışlar nedeniyle maden suyu kuyusunda kirlilik olduğu düşünülüyor. Basına yansıyan haberlerin ardından Hangi maden suyunda dışkı tespit edildi? Dışkı tespit edilen maden suyu markası hangisi? soruları gündeme geldi.

Gündem

04.05.2024, 18:44

Dünya'da yer alana habere göre; Fransız Sağlık Kurumu (DGS) sviçreli gıda devi Nestlé grubuna bağlı Fransız Perrier maden suyunda kirlilik ve bakteri tespit etti. Dışkı ve insanda bulunan bakteri tespiti sonucu kuyu geçici olarak kapatıldı ve maden suları imha edildi. Maden suyu kuyusunda yaşanan kirliliğin nedeni olarak bölgede yaşanan fırtına ve sağanak yağışlar gösteriliyor. 

1 Mayıs'ta kaç kişi gözaltına alındı? Polise taş atanlar, saldıranlar tutuklandı mı? 1 Mayıs'ta kaç kişi gözaltına alındı? Polise taş atanlar, saldıranlar... Haberi Görüntüle

HANGİ MARKA MADEN SUYUNDA DIŞKI TESPİT EDİLDİ?

İsviçreli gıda devi Nestlé grubuna bağlı Fransız Perrier maden suyunda dışkı tespit edildiği iddiası sosyal medyada ve internette hızla yayıldı. Konuya dair henüz markadan bir açıklama gelmedi. Markanın Türkiye'de ve dünyada pek çok zincir markette ürünlerinin satıldığı biliniyor. 

Alisa Sezen Sever kimdir? Bahar dizisi Timur ve Bahar'ın kızı Umay kaç yaşında? Alisa Sezen Sever kimdir? Bahar dizisi Timur ve Bahar'ın kızı... Haberi Görüntüle

KUYU KAPATILDI MADEN SULARI İMHA EDİLDİ

Fransa'nın güneyindeki Gard'da bulunan kuyulardan birinde "dışkı kaynaklı" bakterilerin tespit edilmesinin üzerine yetkililer harekete geçti. Kuyulardan biri kapatıldı. Fransız Sağlık Kurumu (DGS) ayrıca, 10-14 Mart tarihleri arasında üretilen iki milyon şişe doğal maden suyunun imha edildiğini açıkladı. Nimes yakınlarındaki Vereze'de bulunan kuyu Perrier markası için maden suyu üretiyor.

Mayıs'ta doğalgaz faturası gelecek mi? Bedava doğalgaz bitti mi? Mayıs'ta doğalgaz faturası kaç para fazla gelir? Mayıs'ta doğalgaz faturası gelecek mi? Bedava doğalgaz bitti mi? Mayıs'ta... Haberi Görüntüle

PERRİER MARKASI HAKKINDA

Perrier Gard département'ta bulunan Vergèze kaynağında yakalanan bir Fransız doğal şişe maden suyu markasıdır. İsviçre şirketi Nestlé'nin Nestlé Waters bölümünün bir parçasıdır. Perrier, doğal olarak oluşan karbonasyonu, kendine özgü yeşil şişesi ve akranlarından daha yüksek karbonasyon seviyeleri ile bilinir. Perrier, şirketin 1992 yılında Nestlé tarafından satın alınmasından sonra Nestlé Waters France olan Perrier Vittel Group SA'nın bir parçasıydı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading