Yandex Metrica

Yaşar Yanıkyürek kimdir? Yaşar Yanıkyürek'in katili kim yakalandı mı? Sarıyer'de taksici cinayeti!

Yaşar Yanıkyürek kimdir? Yaşar Yanıkyürek'in katili kim yakalandı mı? Sarıyer'de taksici cinayeti!

Yaşar Yanıkyürek kimdir? Sarıyer'de taksicilik yapan Yaşar Yanıkyürek aracı gasp edildikten sonra bıçaklanarak yol kenarına atıldı. Taksicinin olay yerinde öldüğü öğrenildi. Peki Yaşar Yanıkyürek'in katili kim yakalandı mı? Hayatını kaybeden Yaşar Yanıkyürek'in katil zanlısı ise kısa sürede yakalandı. 

Gündem

29.04.2024, 15:52

Sarıyer Tarabya Mahallesi, Pamuk Sokakta dün saat 16.30 sıralarında meydana gelen olayda aracı gasp edilen taksici taksici Yaşar Yanıkyürek bıçakalanmış halde yol kenarında bulundu. Olay yerinde vefat ettiği öğrenilen taksicinin katil zanlısını yakalamak için ekipler hızla çalışma başlattı. Yapılan çalışma ile katil zanlısı kısa sürede yakalandı. 

Bugün (23 Nisan) Bursa'da otobüsler ücretsiz mi? 2024 Çocuk Bayramında Bursa'da toplu taşıma bedava mı? Bugün (23 Nisan) Bursa'da otobüsler ücretsiz mi? 2024 Çocuk Bayramında... Haberi Görüntüle

YAŞAR YANIKYÜREK KİMDİR?

Yaşar Yanıkyürek İstanbul'da taksicilik yaparak geçimini sağlıyordu.

Sarıyer'de aracı gasp edilen Yaşar Yanıkyürek saldırganlar tarafından bıçaklanarak yol kenarına atıldı.

Hayatını kaybeden Yaşar Yanıkyürek'in  5 yerinden bıçaklandığı öğrenildi. 

Hayatını kaybeden taksici için İstanbul'da onlarca taksici protesto gösterisinde bulundu. İstanbul Taksi Şoförleri Derneği Başkanı Deniz Dündar, "Sarıyer’de ormanlık alanda yolcusu tarafından 5 yerinden bıçaklanarak öldürülen Yaşar Yanıkyürek abimiz için buradayız. Bizler meslektaşları olarak şunu özellikle istiyoruz, pek çok kez oldu ilk değil, son da olmayacak yetkililerden acilen can ve mal güvenliğimiz için bir çare istiyoruz." dedi.

TUS/1 sınav sonuçları nereden öğrenilir? 1. dönem TUS taban puan ve kontenjaları belirlendi mi? TUS/1 sınav sonuçları nereden öğrenilir? 1. dönem TUS taban puan... Haberi Görüntüle

YAŞAR YANIKYÜREK'İN KATİLİ KİM?

Cinayeti işleyen saldırgan kısa sürede yakalandı. Saldırganın yabancı uyruklu Y.B.G. olduğu iddia edildi.  Y.B.G.'nin emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. Yanıkyürek'in cansız bedeni Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

DEM Partili Tunceli Belediyesi'nden skandal adım! 'Dersim' olarak değiştirildi DEM Partili Tunceli Belediyesi'nden skandal adım! 'Dersim' olarak değiştirildi Haberi Görüntüle

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

İstanbul Valiliği'nden konuya dair yapılan açıklamada "17 Nisan 2024 günü saat 18.00 sıralarında Sarıyer İlçesi, Tarabya Mahallesi’nde gerçekleşen ve taksi şoförü Yaşar Yanık’ın hayatını kaybettiği saldırıyı gerçekleştirdiği belirlenen şüpheli Y.B.G. isimli şahıs, emniyet ekiplerimizce yakalanmıştır. Şüphelinin emniyet işlemleri devam etmektedir" denildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading