Yandex Metrica

Bugün (23 Nisan) Bursa'da otobüsler ücretsiz mi? 2024 Çocuk Bayramında Bursa'da toplu taşıma bedava mı?

Bugün (23 Nisan) Bursa'da otobüsler ücretsiz mi? 2024 Çocuk Bayramında Bursa'da toplu taşıma bedava mı?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Bursa'da çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Resmi tatil günlerinden biri olan 23 Nisan'da Bursa'da kent içi toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmadığı merak ediliyor. Pek çok ilimiz için 23 Nisan 2024 salı günü otobüslerin bedava olduğu duyurusu geldi. Peki Bugün (23 Nisan) Bursa'da otobüsler ücretsiz mi? 2024 Çocuk Bayramında Bursa'da toplu taşıma bedava mı?

Gündem

30.04.2024, 23:58

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm Türkiye'de büyük bir coşku ile kutlanacak. Kutlamaların ana merkezlerinden birisi de Bursa olacak. Türkiye'nin en kalabalık illerinden biri olan Bursa'da bu eşsiz gün için çeşitli organizasyonlar hazırlandı. Türkiye'nin en kalabalık kentlerinden biri olan Bursa'da 23 Nisan'da toplu taşımaların ücretsiz olup olmadığı merak ediliyor. 

Hangi maden suyunda dışkı tespit edildi? Dışkı tespit edilen maden suyu markası hangisi? Hangi maden suyunda dışkı tespit edildi? Dışkı tespit edilen maden... Haberi Görüntüle

23 NİSAN'DA BURSA'DA OTOBÜSLER BEDAVA MI?

Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmadığına dair henüz resmi bir açıklama gelmedi. Konuya dair detaylı bilgi için BURULAŞ ile irtibata geçebilirsiniz. 

Harry Potter Kalesi mi vuruldu? Rusya neden Harry Potter Kalesi'ni vurdu? Harry Potter Kalesi mi vuruldu? Rusya neden Harry Potter Kalesi'ni... Haberi Görüntüle

ÇOCUK BAYRAMINDA BURSA'DA TOPLU TAŞIMA BEDAVA MI?

Kent genelinde toplu taşımaların ücretsiz olup olmadığına dair resmi bir açıklama henüz gelmedi. BURULAŞ'tan yapılan son açıklamada "Değerli Yolcularımız; 23.04.2024 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Seyahat Kartları Ofislerimizde hizmet verilmeyeceğini bilgilerinize sunarız." denildi. 

Habere Tepki Ver

0

8

0

0

0

0

1

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading