Yandex Metrica

DEM Partili Tunceli Belediyesi'nden skandal adım! 'Dersim' olarak değiştirildi

DEM Partili Tunceli Belediyesi'nden skandal adım! 'Dersim' olarak değiştirildi

DEM Partili Tunceli Belediyesi, sosyal medyada skandal bir adıma imza attı. Belediyenin resmi sosyal medya hesabının kullanıcı adı 'Dersim Belediyesi' olarak değiştirildi.   

Gündem

02.05.2024, 12:23

Tunceli ile ilgili daha önce skandal açıklamalarda bulunan DEM Partili Cevdet Konak, Tunceli Belediyesi'nin sosyal medya hesabının kullanıcı adını "Dersim" olarak değiştirdi. 

31 Mart Yerel Seçimlerinde DEM Parti yönetimine geçen Tunceli Belediyesi'nin yeni başkanı Cevdet Konak'tan skandal bir olaya imza attı.

Kadıköy’deki kadın cinayetinde kan donduran ifade: Aşağı attıktan sonra gülüp müzik açtı Kadıköy’deki kadın cinayetinde kan donduran ifade: Aşağı attıktan sonra gülüp... Haberi Görüntüle

BELEDİYE HESABININ İSMİ 'DERSİM BELEDİYESİ' OLARAK DEĞİŞTİRİLDİ

Türkiye Komünist Partisi'nden, DEM Parti'ye geçen Tunceli Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesabının ismi "Dersim Belediyesi" olarak değiştirildi.

Söz konusu değişiklik sosyal medyada infial yarattı. Çok sayıda vatandaş Tunceli Belediyesi'nin 'Dersim' ismiyle değiştirilmesine yoğun tepki gösterdi.

İBB'nin 'teknik arıza var' dediği ulaşım aksamasında gerçek bambaşka! 30 saati aşan metro arızasının nedeni ortaya çıktı? İBB'nin 'teknik arıza var' dediği ulaşım aksamasında gerçek bambaşka! 30... Haberi Görüntüle

HESAP KAPATILDI

Öte yandan Tunceli Belediyesi’nin resmi hesabının DEM Parti tarafından Dersim Belediyesi olarak değiştirilmesinin ardından hesap kapatıldı.

MİT ve emniyetten ortak operasyon! PKK/KCK'nın sözde sorumlusu İstanbul'da yakalandı MİT ve emniyetten ortak operasyon! PKK/KCK'nın sözde sorumlusu İstanbul'da yakalandı Haberi Görüntüle

'DERSİM, KÜRDİSTAN'DIR' DEMİŞTİ

DEM Partili Başkan Konak, "Dersim Kürdistan'dır, Kürdistan Dersim'dir" açıklaması yapmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Loading