Yandex Metrica

Ankara'da sağanak etkili oluyor: Sıhhiye Köprüsü sular altında kaldı, Elmadağ-Kırıkkale yönü ulaşıma kapandı

Ankara'da sağanak etkili oluyor: Sıhhiye Köprüsü sular altında kaldı, Elmadağ-Kırıkkale yönü ulaşıma kapandı

Ankara'da sağanak etkili oldu. Valilikten ve Büyükşehir Belediye Başkanlığından yapılan açıklamada vatandaşlara uyarılarda bulunuldu. Birçok noktada trafik felç olurken telefon ve internet erişiminde kopukluk meydana geliyor.

Gündem

06.05.2024, 18:09

Ankara'da özellikle akşam saatlerinde bastıran sağanak hayatı olumsuz etkiliyor. Birçok noktada derin su birikintileri oluşurken trafikte aksamalar yaşandı.

Yangınlar sönünce acı tablo ortaya çıktı: Çanakkale'de 420 futbol sahası büyüklüğünde alan küle döndü! Yangınlar sönünce acı tablo ortaya çıktı: Çanakkale'de 420 futbol sahası... Haberi Görüntüle

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Ankara Valiliği, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada vatandaşları yoğun yağışa karşı uyardı. Valilikten yapılan açıklamada "Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi'nden alınan son verilere göre; bu akşam 20:30-23:00 saatleri arasında Ankara'da yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" ifadelerine yer verildi.

The Boys 5. sezon ne zaman? The Boys yeni sezon çıkacak mı? The Boys 5. sezon ne zaman? The Boys yeni sezon... Haberi Görüntüle

SIHHİYE KÖPRÜSÜ SULAR ALTINDA

Çankaya'nın Beşevler ve Bahçelievler semtinde yollarda su birikintileri oluştu. Yollarda biriken suyun tahliyesi için Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışma yürüttü. Elmadağ-Kırıkkale yönü sel nedeniyle ulaşıma kapandı, yolda, uzun araç kuyrukları oluştu. Sıhhiye Köprüsü'nün de sular altında kaldığı belirtilirken vatandaşlar o istikamete doğru gitmemeleri konusunda uyarıldı. Bu arada bazı noktalarda telefon ve internet erişiminde sorunlar yaşandığı belirtiliyor.

Ayazın Sonu Güneş oyuncuları kimler? Ayazın Sonu Güneş konusu nedir? Ayazın Sonu Güneş oyuncuları kimler? Ayazın Sonu Güneş konusu nedir? Haberi Görüntüle

ABB'DEN AÇIKLAMA

Ankara Büyükşehir Belediyesi de kısa süre önce bir açıklama yaptı. Büyükşehir belediyesinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Ankara'da aniden bastıran ve şu ana kadar 70 kilogram seviyesine  yaklaşan kuvvetli sağanak yağışın olumsuz etkilerini en aza indirmek için 1444 araç ve 2441 personel ile çalışmalarımızı teyakkuz halinde sürdürüyoruz. Başkent 153 çağrı merkezimizden bizlere ulaşabilirsiniz."

İstanbul'da skandal: Paragöz taksici! 2 kilometre yol için turistlerden 600 lira istedi! İstanbul'da skandal: Paragöz taksici! 2 kilometre yol için turistlerden 600... Haberi Görüntüle

ANKARA VALİSİ VASİP ŞAHİN'DE AÇIKLAMA

Ankara Valisi Vasip Şahin, başkentte etkili olan sağanak nedeniyle tüm ekiplerin sahada ve görevleri başında olduğunu, şu ana kadar herhangi bir can kaybı bulunmadığını bildirdi.

Vali Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bu akşam ilimizde meydana gelen yoğun yağışlardan dolayı vatandaşlarımızın mağdur olmaması için tüm ekiplerimiz sahada ve görevleri başında. Şu ana kadar herhangi bir can kaybı bulunmamaktadır." ifadelerini kullandı.

İslami değerlere ve Kur'an-ı Kerim'e saygısızlık yapan şüpheli yakalandı İslami değerlere ve Kur'an-ı Kerim'e saygısızlık yapan şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

ESKİŞEHİR'DE DE ETKİLİ OLDU

Eskişehir'de akşam saatlerinde bir anda etkili olan sağanak yağış, hayatı adeta durma noktasına getirdi. Birçok bölgede trafik kilitlenirken, sokaklar adeta göle döndü. Su birikintileri yayalara ve araç sürücülerine zor anlar yaşatırken, bazı apartmanların da giriş ve bodrum katları sular altında kaldı.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading