Yandex Metrica

CHP'li belediyeden şaşırtmayan icraat: İşçileri 1 Mayıs haftasında SMS ile işten attılar!

CHP'li belediyeden şaşırtmayan icraat: İşçileri 1 Mayıs haftasında SMS ile işten attılar!

Her yerel seçimden önce belediyelerde çalışan işçileri işten çıkartmayacağına dair güvence veren CHP, diğer partilerden kazandığı belediyelerde yaptığı ilk icraat işçi kıyımı oluyor. 

Gündem

01.05.2024, 08:15

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesinde kazanacağı belediyelerde çalışan işçileri işten çıkartmayacaklarına dair güvence verdi. Ancak CHP'nin kazandığı belediyelerdeki ilk icraat işçileri işten atmak oldu. 

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Erdem Demir, CHP'li Üsküdar Belediyesi'nin SMS aracılığı ile 71 belediye çalışanının işine son verdiğini paylaştı.

Tarihi bir rekor: Merkez Bankası rezervlerinde dikkat çeken artış! Tarihi bir rekor: Merkez Bankası rezervlerinde dikkat çeken artış! Haberi Görüntüle

71 EMEKÇİ SMS İLE İŞTEN ATILDI

Seçimden önce verdiği vaatleri seçim sonrasında yerine getirmeyen CHP yine şaşırtmadı. CHP'li Üsküdar Belediyesi'nde SMS aracılığı ile 71 belediye çalışanının işine son verildiği ortaya çıktı.

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Erdem Demir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde:

"CHP’li Üsküdar Belediye Başkanının ilk icraatı, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü haftasında emekçileri işten çıkarmak oldu. CHP yönetimindeki Üsküdar Belediyesi, SMS aracılığı ile 71 Belediye çalışanının işine son verdi. Peki, seçim öncesinde ne demişlerdi."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Loading