Yandex Metrica

Sitede Ara

TUS/1 sınav sonuçları nereden öğrenilir? 1. dönem TUS taban puan ve kontenjaları belirlendi mi?

TUS/1 sınav sonuçları nereden öğrenilir? 1. dönem TUS taban puan ve kontenjaları belirlendi mi?

Tıp alanında önemli bir noktaya sahip olan Tıpta Uzmanlık Eğitim Giriş Sınavı (TUS) sınav sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığı merak konusu oldu. 17 Mart tarihinde gerçekleşen TUS sınavının sonucunu Tıp Fakültesi öğrencileri sabırsızlıkla bekliyor. Öğrenciler arama motorlarında TUS sınav sonuçları nereden öğrenilir? TUS taban puan ve kontenjan sayısı belirlendi mi? Sorularına yanıt arıyor.  

Gündem

23.04.2024, 00:39

Tıp alanında kariyer yapmak isteyen, sağlık çalışanı olmak isteyen öğrenciler Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) 2024/1, sınav sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığını araştırmaya başladı. Binlerce Tıp Fakültesi mezunu doktor adayın hayallerinde büyük yer taşıyan TUS sınavı 17 Mart günü gerçekleşti. 

TUS sınavının ne zaman açıklanacağını araştıran öğrenciler arama motorlarında TUS sınav sonuçları açıklandı mı? Nereden öğrenilir? Taban puan ve kontenjanları belirlendi mi? Sorularına yanıt arıyor.

Selahattin Demirtaş serbest mi kaldı? Selahattin Demirtaş için son durum ne, Kobani davası ertelendi mi? Selahattin Demirtaş serbest mi kaldı? Selahattin Demirtaş için son durum... Haberi Görüntüle

TUS SONUÇLARI NEREDEN SORGULANIR?

17 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen TUS sınavı gerçekleşti. Adaylar sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor.

Sınav sonuçları 17 Nisan 2024 saat 10:00'da ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden paylaşılacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading