Yandex Metrica

'Türkiye'de iş bulamıyorum' diyerek Londra'ya gitmişti! Mansur Yavaş'ın kızıyla ilgili algı operasyonu yalan çıktı!

'Türkiye'de iş bulamıyorum' diyerek Londra'ya gitmişti! Mansur Yavaş'ın kızıyla ilgili algı operasyonu yalan çıktı!

"Kızım Türkiye'de iş bulamadığı için İngiltere'ye gitmek zorunda kaldı" diyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın kızının İngiltere'de şirket kurduğu ortaya çıktı.

Gündem

03.04.2024, 11:00

Mansur Yavaş'ın kızıyla ilgili olarak giriştiği algı operasyonu yalan çıktı. Yavaş'ın iş bulamadığı için İngiltere'ye gittiğini söylediği çalıştığı kızı Çağlayan Yavaş'ın İngiltere'nin Londra şehrinde YVS IT LTD. isimli bir danışmanlık şirketi kurduğu ortaya çıktı.

İstanbul'dan kahreden haber: Bir polis memuru şehit oldu İstanbul'dan kahreden haber: Bir polis memuru şehit oldu Haberi Görüntüle

HANGİ PARAYLA ŞİRKETİ KURDU? 

İşi ve parası olmadığı için İngiltere'ye gittiği belirtilen Çağlayan Yavaş'ın İngiltere'de hangi para ve kaynak ile iş kurduğu akla gelen ilk soruların başında yer alıyor. Danışmanlık ve şirket yönetimini kolaylaştırmak üzere kurulan şirketin, 2024 itibariyle kurulması için en az 50 Bin Euro gerekiyor ve dörtte birinin ödenmiş sermaye şartı bulunuyor.

1 yıldır uzayda: İMECE Uydusu, görevini başarıyla icra ediyor 1 yıldır uzayda: İMECE Uydusu, görevini başarıyla icra ediyor Haberi Görüntüle

DANIŞMANLIK VE YAZILIM ÜZERİNE KURULU BİR ŞİRKET

YVS IT LTD isimli kurulan danışmalık şirketinde şu hizmetler veriliyor: "Yazılım testi, ürünlerin kurulumu ve uygulanması için teknoloji ve çözümleri, rehberlik ve koçluk, hizmet yönetimi ve bunu kurumsal hedeflerle uyumlu hale getirmeye yönelik çalışmalar, personel ve belge yönetimi, ilgili firmaların hangi çalışma alanlarına bağlı yazılım desteği ve ne tür bilgisayar programları kullanması gerektiği gibi konular"

Baykar'a 'jet yakıtı satmışlar' iftirası atan İBB provokatörün CHP bağlantısı ifşa oldu! Baykar'a 'jet yakıtı satmışlar' iftirası atan İBB provokatörün CHP bağlantısı... Haberi Görüntüle

YAVAŞ'IN KIZI LONDRA'DAN EV ALDI

Şirket kurmanın dışında Mansur Yavaş, kızına Londra'dan ev almış ve bunun da 32 yıllık vadeyle ödendiğini söylemişti. 

Oğlunun telefonundan 'hastayım' mesajı attı! Boşanma aşamasındaki eşini canice katletti! Oğlunun telefonundan 'hastayım' mesajı attı! Boşanma aşamasındaki eşini canice katletti! Haberi Görüntüle

BELEDİYE BAŞKANI OLMADAN ÖNCE Mİ ALDINIZ SONRA MI ALDINIZ? 

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ı işaret ederek, kimin belediye başkanı olduktan sonra mal varlığının arttığına yönelik araştırma yapılması gerektiğini ifade ederek "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, Londra'dan ev aldınız mı?

Belediye Başkanı olmadan önce mi aldınız, sonra mı aldınız? Veya ilk Belediye Başkanı olduğunuzda mal varlığınız neydi? Şu anki mal varlığınız ne? Londra'dan ev aldım diyorsun.Bu evi kaç liraya aldın? Dünyanın gayrimenkulde en pahalı ülkesi." sorusunu sormuştu.

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

1

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Loading