Yandex Metrica

Oğlunun telefonundan 'hastayım' mesajı attı! Boşanma aşamasındaki eşini canice katletti!

Oğlunun telefonundan 'hastayım' mesajı attı! Boşanma aşamasındaki eşini canice katletti!

Ankara'da 36 yaşındaki Kerim Coşkun, boşanma aşamasındaki eşi Yonca Kazan'a oğlunun telefonundan 'hastayım' mesajı attı. Anne Yonca Kazan oğlunu görmek için okula yanına gideceği sırada kapıyı açınca eşi tarafından vahşice katledildi.

Gündem

23.04.2024, 01:15

15 Nisan'da Ankara'da Eryaman kentinde, Yonca Kazan Çoşkun adınaki genç kadın eşi Kerim Coşkun ile 2013 yılında evlenmiş ancak aralarındaki şiddetli geçimsizlik yüzünden 7 ay önce boşanma kararı almışlardı.

Uzaklaştırma kararı talep eden Yonca Çoşkun ise boşanma davasının ardından annesinin yanına döndü. 10 ve 7 yaşındaki genç kadının çocukları ise babada yaşamaya devam etti.

24 Nisan'da okullar tatil mi? İlkokulda 24 Nisan Çarşamba İstanbul'da okullar açık mı, kapalı mı? İzmir-Ankara-Bursa 24 Nisan okul var mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? İlkokulda 24 Nisan Çarşamba İstanbul'da... Haberi Görüntüle

OĞLUNUN AĞZINDAN MESAJ ATTI

Kerim Coşkun eşine oğlunun telefonundan,  "Anne çok hastayım, okulun bahçesinde seni bekliyorum." diye mesaj etti.

Oğlunu okula almaya gideceği sırada evinden çıkarken genç kadının evine girdi. Çıkan boğuşmada ise eşinin belindeki bıçağı fark eden kadın banyoya kaçtı.

7 ilde 7 ilde "Mahzen" operasyonları! Bir suç örgütü daha çökertildi: Çok... Haberi Görüntüle

EŞİNİ VAHŞİCE KATLETTİ

Banyonun kapısını kırarak içeri giren adam, eşini bıçaklayarak öldürdü. Genç kadın olay yerinde hayatını kaybederken, binaya giren Kerim Coşkun'un görüntüleri güvenlik kamerasına yansıdı. Kerim Coşkun çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Son dakika: Erdoğan-Özel zirvesinde yeni gelişme! Görüşmenin yeri ve saati belli oldu Son dakika: Erdoğan-Özel zirvesinde yeni gelişme! Görüşmenin yeri ve saati... Haberi Görüntüle

OLAYLA İLGİLİ DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI

Yonca Kazan Coşkun'un kız kardeşi Özge Kazan ise olayla ilgili detayları paylaştı. Özge Kazan, "Katil zanlısı olay günü binanın kapısı içeriden çıkan bir kişi tarafından açılınca içeriye giriyor. Burada yangın merdiveninde saklanıyor. Ablam onu engellediği için çocuğunun telefonundan 'Anne ben çok hastayım, beni okuldan alır mısın' diye yazıyor.'' dedi.

Valilikten açıklama: Bu yollar pazar günü trafiğe kapatılacak! İşte sürücülerin kullanacağı alternatif güzergahlar... Valilikten açıklama: Bu yollar pazar günü trafiğe kapatılacak! İşte sürücülerin... Haberi Görüntüle

TECAVÜZ GİRİŞİMİNDE BULUNDU

Tecavüz girişiminde bulunduğunu belirten Yonca Coşkun'un kız kardeş, ''Ablam da 'Oğlum ben hastayım, gelemem' diye mesaj atıyor. Daha sonra eşini arıyor, eşi 'işteyim gidemem' diyor. Ablam hazırlanıp çıkmak üzereyken katil onu içeriye atıyor. İçeriye girdikten sonra bıçağını çıkarıp tecavüz ediyor. Ablam bu olay gerçekleştikten sonra banyoya saklanıp kapıyı kilitliyor'' dedi.

Hiçbir şey olmamış gibi binadan çıkıyor diyen kız kardeşi Özge Coşkun, ''Ütüyle kapının kolunun yan tarafını deliyor. Sırtından 3 kez bıçaklıyor. Ablam zaten kan kaybından hayatını kaybediyor. Hiçbir şey olmamış gibi binadan çıkıyor." dedi.

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu! Bakan Özhaseki'den Özgür Özel'e cevap: Mani olan CHP! Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu! Bakan Özhaseki'den Özgür... Haberi Görüntüle

'ABLAM ÇOCUKLARINI GÖRMÜYORDU'

Aylardır çocuklarını göremediğini belirten kız kardeş, ''Ablama kasım ayından bu yana çocuklarını göstermiyorlardı. Ablam da çocuklarını özlediği için uzaklaştırma kararını aldırmadı. Ablam kafede çalışıyordu. İşe giriş çıkış saatlerini takip ederek öğrenmiş. Planlayarak, tasarlayarak evine gidiyor. Zanlının en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz." dedi.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Loading